Kráječ zeleniny Recenze Verk Julienne 15414

Recenze Verk Julienne 15414

S naším kráječem snadno nakrájíte cibulové kroužky, zelí na zelný salát, jakoukoliv zeleninu, ale také ovoce na koláč a štrůdl, a rovněž salám a sýr na vynikající uzeninový salát. Místo obvyklých špaget carbonara si jednoduše připravte zeleninové špagety. Přísavky na spodní straně drží spirálový kráječ ve stabilní poloze, takže nemůže uklouznout. S nástavcem na tenké "zeleninové špagety"…
Porovnat ceny 349 Kč

Táňa2. února 2024

průměrná spokojenost, kvalita odpovídá ceně zboží

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Ráda se stravuji zdravě, chtěla jsem tedy vyměnit těstoviny klasické za zeleninové. Bohužel s pomocí tohoto produktu se mi je nepodařilo vytvořit.

Produkt bohužel nefungoval tak jak je uvedeno. Nevím zda šlo o vadný kus, nebo je produkt nesprávně konstruovaný. Celý kráječ se při používání "vrklal", nebyl stabilní. Udělal spirály vždy maximálně ze 1/3 daného kusu zeleniny, po té se začal protáčet a již dále nekrájel.

Registrovaný uživatel19. března 2022

Velmi dobrý pomocník.Často vařím a dělám přílohu- smaženou cibulku v těstíčku. Doporučuji. Josef

Registrovaný uživatel26. října 2020

zadni prisavky vubec nedrzi bere pouze male kusy zeleniny