Recenze Verk 19290 elektrická myš pro kočky

Hra je velmi důležitou součástí života kočky. Má vliv na psychické a fyzické aspekty. Uvolňuje jejich napětí a udržuje dobrou fyzickou kondici. Hračka je určena pro kočky, které milují hraní a neplechu.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Elektrická myš Verk 19290 poskytuje kočkám i dětem zábavnou interaktivní hru. Její konstrukce zajišťuje chaotický a pro kočky přitažlivý pohyb, i když ovládání má své limity. Spotřeba energie je vyšší, ale provoz lze zlevnit dobíjecími bateriemi. Celkově je hračka kvalitní a splňuje svůj účel.

• Zábavná hračka pro kočky i děti
  • Pohybuje se chaoticky a pro kočky zajímavě
  • Dobře jezdí
  • Kvalitní zpracování
  • Super hračka
  • Slabý kontakt mezi myší a ovladačem
  • Velká spotřeba energie (baterií)
  • Baterie nejsou součástí balení

Registrovaný uživatel15. května 2023

Kvalitní,splňuje účel.

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

Jezdí krásně dopředu i zpět (přitom zatáčí), jako živá. Můžete si s ní hrát celý večer.

Žádné. Jen babičky líné kočky si jí z gauče pouze prohlíží.

Skvělý výrobek, doporučuji.

Registrovaný uživatel26. listopadu 2022

Super hračka

Registrovaný uživatel13. října 2022

Baterky

Jinak super

Registrovaný uživatel14. září 2022

Hračka vyhovuje

Velká spotřeba energie (baterií)

Registrovaný uživatel24. srpna 2022

dobře jezdí

Registrovaný uživatel7. ledna 2022

kontakt mezi myší a ovladačem je velice slabý

Nepoužitelné

Registrovaný uživatel28. prosince 2021

Myš poskytuje skvělou zábavu našim dvěma kočkám i oběma chlapečkům, kteří ji na dálku řídí! Oceňuji, že ji lze pohánět dvěma dobíjecími AAA bateriemi (nejsou součástí balení), které velmi zlevňují provoz - např. ve srovnání s často používanými jednorázovými knoflíkovými bateriemi.

Dálkové ovládání myši umožňuje pouze volbu směru dopředu/dozadu (pohon zadních koleček). Přední kolečko je asymetricky výkyvné, což při střídání směru jízdy a nárazech do nábytku zajišťuje všelijak chaotický a pro kočky tím zajímavý pohyb myši. Toto vynalézavé konstrukční zjednodušení nesnižuje užitnou hodnotu myši.

Doporučuji koupit! Doručení od PriceOrcan bylo rychlé, bezproblémové a levné.

Registrovaný uživatel10. září 2021

Ovládání špatné , hned jsem reklamoval odpověděli mi jednou , chtěli video nefunkčnosti poslal jsem ho , a už se neozvali .

Nespokojen