zatím zkouším

zatím zkouším
Opravdu silny i na st. 1, na pleti brni i kovove plomby:-)
Velmi doporučuji firmu
Probíjí, elektrické impulsy jdou do mé ruky, az do hlavy. Na tomto principu má zjevně pracovat, protož, když ho uchopím nevododivým materiálem, třeba hadrem, nedělá nic ani v místě nástavce.
Je to spíše jako elektroléčba, má docela silný výboj, je to až nepříjemné. Akupunktura takhle nefunguje.
Nefunguje už po několik učinkování. Zklamal mě moc a vyhozené peníze to jsou.Fakt mám zdravotní potíže.Nemám možnost to vrátit.
Příliš silné a bolestivé impulsy už pro nejnizsiším nastavení intenzity
Nepoužitelné
Jsem hodně nespokojená ,kupovala jsem 2 kusy .Při použití pera máte dostávat impulsy do ruky jímž se dotýkáte .Ty impulsy ale dostáváte i zároveň do ruky druhé což by nemělo být .
Jiný produkt a jiné průvodní papíry.
Lze jednoduše nalézt citlivé body a ty pak stimulovat .Lze regulovat intenzitu,tak aby pulzy vibrovaly v dráze toho bodu a přitom to nebylo bolestivé.
Nelze to použít na druhé osobě..Je to jen pro samoléčitele.
Výborný a účinný a dobrá cena.
Tento produkt„Pero"Probíjí ,vůbec necítím nic kladnéko na přiložené místo!!!Zatímco při aplikování a držení pera to probíjí tak silně do ruky kterou to pero držím tak silně ,že se nedá udržet.Děkuji,nikdy více.JE TO VELKÁ LEŽ!!!
HRŮŮŮZA!!!!!
žádné - bylo nefunkční
bylo nefunkční
k ničemu
Je to super jako podpora proti bolesti
Probíjí do ruky, která jej drží.
dobrá cena
Zřejmě jsem mylně pochopila funkci. Myslela jsem že jde o přístroj na bázi TENS, ale toto jen "probíjí". Ruka ve které se pero drží brní více než místo kam se aplikuje a mnohdy je držení až nepříjemné a v místě aplikace není nic cítit. Pokud by se drželo izolovaně (např. v gum. rukavicích), nefunguje vůbec.
dárek pro ježíška
ještě neotevřeno
dle mého očekávání používám ho denně
Jsem s ním spokojený
bez českého návodu nelze používat!!
mam uz skusenosti a funguje dobre
zadne spis naopak