Recenze Verk 15792 bílý/modrý

Elektrický odstraňovač vší a hnid TTVC01 od společnosti Verk je elektrický vysavač na vlasy s filtrem, který pomáhá zbavit se vší, hnid a jejich vajíček. Je to nejpřirozenější způsob a funguje bez použití chemických látek. Mohou jej používat dospělí i děti. Tento přístroj proti vším má hřeben z nerezové oceli, který hladce a příjemně přejíždí po pokožce hlavy a jemně odstraňuje vši, hnidy a…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Elektrický hřeben Verk 15792 účinně pomáhá při odstraňování vší a hnid, zejména díky schopnosti zachytit i drobné parazity. Některé kusy však mají slabý výkon sání a chybí dostatek náhradních sáčků. Přesto většina uživatelů oceňuje jeho jednoduchost a efektivitu při použití.

• Účinně odstraňuje vši a hnidy
  • Snadno zachytí i drobné hnidy, které ruční kartáč nezachytí
  • Funguje efektivně a jednoduše
  • Lehký a snadno se s ním manipuluje
  • Funguje i na blechy u domácích zvířat
  • Slabý výkon sání u některých kusů
  • Nedostatek náhradních sáčků
  • Neodstraní všechny vši a hnidy v jednom použití

Registrovaný uživatel14. srpna 2022

máme kočku, přípravky proti blechám+obojky letos selhaly, hledali jsme jiné řešení. Přístroj je lehoučký, funguje-vyčesává a vysává blechy, je elektrický, nechtěla jsem neustále kupovat baterie....

Jsem opravdu mile překvapena, že skutečně funguje tak jak jsem si o přístroji četla před jeho pořízením.

Registrovaný uživatel8. srpna 2022

Super sem spokojená

Registrovaný uživatel19. června 2022

Opravdu funguje

Registrovaný uživatel16. června 2022

Málo na výměnu sáčku

Registrovaný uživatel1. června 2022

Sani ma tak slaby vykon, ze to je jen spatny vtip.. Kram naprosto k nicemu.. Vyhozene penize, musim zkusit vratit.

Registrovaný uživatel20. dubna 2022

Krásně a snadno vysajete i hnidy, které běžný ruční kartáč na vši nezachytí. Je to mnohem jednodušší a efektivnější než manuálně

Registrovaný uživatel6. února 2022

Má dcerka dostala ve školce vši. ať jsem vyskoušela cokoliv tak stejně jsme se vší nezbavili. Proto jsem skusila zakoupit elektrický hřeben na vši ze stránky dárek z darma a jsem sním velice spokojená a bez vši už jsme díky tomuto elektrickému hřebenu takže za mě 100 %

Registrovaný uživatel25. ledna 2022

Rychle dodání spokojenost

Registrovaný uživatel22. ledna 2022

Pěkně odstraňuje hnidy hlavně vší

Nevysaje úplně vše