Podsedák Recenze Verk 15354 ortopedický polštář s gelovou podložkou 45 x 35 x 9 cm

Recenze Verk 15354 ortopedický polštář s gelovou podložkou 45 x 35 x 9 cm

Gelový polštář je ideální pro lidi, kteří tráví spoustu hodin sezením. Výrobek je skvělý doma i na cestách. Polštář poskytuje maximální oporu páteři a díky svým vlastnostem se přizpůsobí tvaru těla a poskytuje výjimečnou relaxaci. Gelová vrstva rovnoměrně rozloží váhu těla, takže po mnoha hodinách sezení necítíte únavu ani bolest.

Registrovaný uživatel16. října 2025

Gelová vložka se posouvá nahoru a dolů. je z toho placka, kterou musím vyrovnat a pak se to stejně shrne. Objednávám si jiný, nebyl jsem vůbec spokojen.

Celkové provedení, nedrží tvar, gelová vložka se sroluje , musí se pracně rovnat v polštáři.

Registrovaný uživatel23. října 2024

gelova cast se shrnuje a tím je k nicemu

vysedi se a je k nicemu

lubosbakos18. září 2024

Chtěl jsem něco na čem se dá pohodlněji sedět, ale bohužel.

Po dvou dnech byla z toho placka, která už se do původního tvaru nevrátí. Mezi dvěma kousky jakési pěnové hmoty je na volno strčen slabá gelová placka, která se přesouvá volně sem, tam v ještě větší potahu.

Tento výrobek je šmejd a nikomu ho nedoporučuji.

Registrovaný uživatel9. září 2024

Pratelný povlak Pěkný vzhled

Poměrně těžký Pěna uvnitř polštáře je tenká, hned splaskne a nevrací se zpět - není paměťová Gelový sáček se během přemisťování sesune a před posazením se musí srovnat

Sedím na něm 12 – 15 hodin denně. Ale nemám ten pocit že by mě méně bolel zadek. Asi bych ho už znovu nekoupil. Ale našim kočičkám se moc líbí a spávají na něm, pokud je právě volný. :)

Skorvanek.Ondrej2. července 2024

Velmi kvalitní

aledusinka30. června 2024

Přijemně se na něm sedí

zachar.zdenek20. června 2024

Musím upřímně napsat, že jsem s ortopedickým polštářem s gelovou podložkou maximálně spokojen. Neměl jsem předem při objednávce ortopedického polštáře žádné blížší informace (byl to z mé strany risk), teď jsem rád, že jsem si ortopedický polštář pořídil. Věřím, kdo si ortopedický polštář pořídí, bude také spokojen.