Organizér oblečení Recenze Verk 15111 béžový

Recenze Verk 15111 béžový

Nemáte rádi nepořádek? Chcete ušetřit místo v malém bytě? Nemáte ponětí, kam uložit boty? Řešením všech těchto problémů je organizátor obuvi. Můžete jej také použít ke skladování jiných věcí, jako jsou hračky, opasky, ponožky, spodní prádlo atd. Můžete jej umístit pod postel nebo na dno skříně. Je vyroben z kvalitního propustného materiálu.

Registrovaný uživatel8. května 2024

radši jsem nevybalila, veškeré zboží objednané u společnosti vypadá jako nálezy u popelnice

skoro samé zápory

perini15. ledna 2024

Velikost.Vrchni průhledný díl.

Přihrádky jsou absolutně na nic. Mřížka je vpodstate ve vzduchu. Není spojena se dnem. Takže pokud organizér jakkoliv zvednete, tak se stejně vše sesype na jednu hromadu. Na boty podle mě naprosto nevhodné. Na něco třeba měkkého do zásuvky , kdy s tím nehybate asi dobré. Ale jinak na nic.

Registrovaný uživatel12. února 2023

Zboží mi přišlo poškozené .

Registrovaný uživatel2. května 2022

Zip je nefunkční, takže je k ničemu. Stejně jsem dopadla s masážním válečkem, který přišel přeražený. Sice jste psali, že od vás odešel celý, ale byl přibalený na krabici, takže není divu.

Nebyla jsem spokojena. Už si od Vás neobjednám.