3 x jsem nabíjel, pak zavoněla spáleninou a od té doby jen svítí a nenabíjí.

Nabíječka Verk 02037 funguje pro většinu uživatelů spolehlivě, ale někteří zmiňují obavy z bezpečnostních rizik a absence elektroniky pro prodloužení životnosti baterie. Je vhodná pro časté používání, ale její spolehlivost se může lišit podle způsobu používání.
3 x jsem nabíjel, pak zavoněla spáleninou a od té doby jen svítí a nenabíjí.
Dělá co má
100% splnila očekávání.
Výhodná koupě
Z počátku trochu nedůvěra, zda to k něčemu bude. No nabíječku používám asi 3x do týdne a zatím dobrý.
Funguje,tak jak má
zatim nevim jeste nepouzito
Ještě sem neměl možnost pořádně vyzkoušet, ale pořádně ani nejde poznat kdy je to plně nabito.
Spousta hraček na baterie. Denně
Z dřívějška vlastním 2 ks příslušných baterií a ponechat delší dobu tyto baterie vybité snižuje jejich životnost.Zaujala mě cena a taky málokterý obchod nabíječku na tento typ baterie má v nabídce.Oželel jsem i nepřítomnost elektroniky u nabíječek klasických baterií.
Nabíječka nemá elektroniku umožňující prodloužení životnosti baterie.Bohužel jsem nenašel podobnou u jiných e-shopů.
Na trhu je vzhledem k nižší použitelnosti baterií 18650.Tento typ se používá napevno zabudovaných v různých přístrojích a pro modeláře.
Bojím se abych nevyhořel
Spokojenost dodávkou. Né moc hrahý. Pokaždé když jej potřebuji.