Zatím plná spokojenost.

Zatím plná spokojenost.
Výborná pomůcka na vodovodní kohoutek, různé polohy nastavení, opravdu kovový závit nástavce /ne plastový, jako nabízejí jiní prodejci/, spokojenost.
žádný jsem neshledal....
Perfektní "výrobek"
Super za tu cenu!! Na Sheinu sice stojí jen 150 Kč, ale i tak dobrá cena.
Vynikající doplněk na vodovodní ramínko! Lze jej doplnit i o jiné podobné spořiče vody.Výpustná tryska je nastavitelná na dva proudy vody, lze jí odšroubovat, vyměnit, nebo nahradit jinou, podobnou, lze jí i rozebrat a dokonale vyčistit. A není problém, po odšroubování původní trysky našroubovat i trysku jinou, zcela odlišnou od té původní (Třeba sprchovou minihlavici do koupelny, která jde nainstalovat na koupelnovou sprchovou hadici! Stačí zakoupit pouze závitově odpovídající redukci). Nástavec na vodovodní ramínko je nadčasová věc. Používáme jej denně, vždy, když potřebujeme použít vodovodní baterii a zatím se neprojevuje žádná chyba, či nedostatek výrobku!
Doporučuji... Ostatní je na vás, zákaznících!