Nepracuje v očekávaném režimu automatického rozsviceni za šera do nízkého svitu a při detekci pohybu do větší intenzity světla.

Přišlo nefunkční. A stále čekám na nový.
špatná volba ,
nepřesné zpracování , malá výdrž
světlo bez drátů a výměn baterek
Přišel déšť a solární destička se odchlíplá a pomalu se přestalo dobíjet už nefunguje.
Čekali jsme větší odolnost když je to venkovní světlo.
Za ty peníze super
Když jsem to po doručení opravil a zprovoznil tak to zatím funguje
Kvalita příšerná, nečekejte to, co je na fotce
Po doručení nefunkční
Odlepená samolepka s popisem - detail
Vybitá baterie - dá se pochopit
Lepidlo, kterým je přilepený solární článek, bylo více na venkovním plastu než pod solárem
Solár odlepený, musel jsem přilepit
Tím, že byl solár odlepený a lítal, byl utržený vodič na něm
Uvnitř zpracování na zvednutí žaludku (jako elektrikář vím o čem mluvím)
Vypínač sice funkční, ale stiskem zapni, stiskem vypni, vlastě vůbec nevím, jestli jsem to zapnul nebo vypnul, jedině s tím jít do tmy a zjistit, jestli se to rozsvítí
Čína, co chete
Co lze čekat za tyto peníze. Je to takové DoDo - dodělej doma.
Ale když shrnu cenu akumulátoru a solárního článku, tak to ve finále vychází dobře a teď už to funguje.
Jen to nedoporučuji přímo ven, krytí IP je na vnitřní prostředí, déšť to opravdu nebude mít rádo, ven jedině pod stříšku ale to zase nebude slunce dobíjet. Použil jsem stříšku z plexiskla a počítám, že na jaře to vyhodím, protože to uvnitř schnije.
Je to velmi perfektní
rozsvěcí se jak chce pak začne blikat....na senzor vůbec nereaguje....
Světla skončila v koši.
Zbytečně vyhozené peníze.
výborně svítí instalace jednoduchá vše v balení. světlo bez elektřiny!!za mě super, mám jich doma asi 20
je to levnejší plast při spadnutí se lehce rozbije
Už jich pár mám a svítí úžasně
malé a lehké, dobře fungující
nekvalitní provedení
Dobrá svítivost, malé rozměry.
Čas ukáže jak dlouho to vydrží svítit a dobíjet.
Svítí super
přesně to co jsem od toho očekával plní SUPER
Za tu cenu slušné
slabší světlo
Svítivost super
Vypadá světlo tak levný plast.vyrobeno horkou jehlou.uvidime jak dlouho vydrží.
Dobrá cena, dobře sviti
Dobré světlo