Recenze Veritas Power Stitch Pro

Power Stitch Pro od výrobce Veritas je vysoce výkonný šicí stroj pro vaše šití kůže a těžkých látek. Je vybavený silným 90W motorem a optimalizovanými silnými převody, umožňuje maximální sílu šití a perfektní provedení švů. Sedmnáct šicích programů nabízí výběr nejpoužívanějších stehů a jejich čisté a pečlivé provedení. Jednoduché a intuitivní ovládání je vhodné i pro začátečníky.

j-feix4. března 2026

super kvalitní a jednoduchý šicí stroj pro každého

voves2130. září 2025

Dobrý den přeji všem Předem chci říct že nejsem žádný expert co se šicích strojů týče ale byl jsem velice mile překvapen zejména posun látky byl stejný mezi spodní a vrchní vrstvou i při délce dvou metrů s minimální odchylkou max 2-3mm Tichost stroje a s jakou lehkostí překonává i více vrstvený materiál. Za látku nemusíte tahat stroj si ji bere krásně sám tak jak to má být. Samozřejmě jsem zkoušel i kůži a to mi opadla čelist tloušťka 2x2mm plátky vepřovice jak po másle.

Zatím žádné uvidím časem. Doufám že se uvnitř stroje nic nezačne uvolňovat.

Z mého pohledu dobrý stroj který si dokáže poradit se vším co běžný smrtelník potřebuje.

alena.smatanikova2. ledna 2025

Stroj má silný motor, nemá problém prešiť hrubé vrstvy, navliekanie ihly...

nemá možnosť nastaviť šírku stehu, napr. pri cik cak stehu

som spokojná, tichý chod, pevný stroj

souckova.iveta12. prosince 2023

Byl mi doporučen. Sešije kůži i riflovinu Bez problémů.