Možnost nastavení citlivosti klapky

Možnost nastavení citlivosti klapky
Jednoduchá instalace a funguje jak má.
Mírně hlučnější při provozu odsávání.
Jednoduchá instalace. Při zapnutí digestoře za podmínky dostatečného tahu klapka zajistí bez problémů odtah výparů z vaření. Jinak je uzavřená a brání příchodu studeného vzduchu nebo výparů od sousedů.
Velmi dobrý produkt, který plní účel.
nízká stavební výška,
magnety
Tišší průběh odsávání
Filtrace pachu není stoprocentní
Relativně snadná instalace.
Těsní velmi dobře (vyřešila mi problém zápachu z digestoře od sousedů i přítok vlhkého vzduchu z jejich koupelny).
Nastavení přítlaku magnetů pomocí vrutů je ze špatné strany. Nelze dělat při vložené klapce, je nutné ji opakovaně vyndavat a zkoušet nastavení.
Zvyšuje hlučnost proudícího vzduchu.
Při uzavření je slyšitelné "klapnutí" po přítahu magnetů.
Zatím dělá co má, uvidíme, jaká bude životnost a spolehlivost v budoucnu.
velmi dobře těsní
asi možné usazeniny z vaření
Funguje skvěle, ale až po odstranění šroubků, kterými se reguluje magnetické zavírání membrán. Asi je to dáno slabším tahem v potrubí.... Jednoduchá instalace, perfektně těsní.
Doporučuji všem, odstranil jsem přívod studeného vzduchu zvenčí do kuchyně.
Perfektně těsní a při větru neklape.
Dá se krásně doladit síla otevření. Musel jsem nastavit úplně nejméně, aby to koupelnový radiátor vůbec otevřel, ale produkt je určený primárně jako klapka k digestoři.
Snadná instalace.
Dá se nastavit síla magnetu pro klapku.
Zabrání pronikání pachů.
Sníží hluk, který se šíří potrubím.