Recenze Venkovské sídlo 3: Časy se mění - Anne Jacobsová (2020, pevná)

Zdá se, že na venkovském sídle nastávají klidné časy. Franziska našla starý domov a ve Waltrovi svou velkou lásku. Vnučka Jenny udělá všechno, aby si na rodinné usedlosti vybudovala svou budoucnost, a je šťastná s Ullim, jemuž se slibně rozbíhá podnikání v půjčovně lodí. Všechno ale není tak růžové, jak na první pohled vypadá: nově otevřená restaurace neprosperuje a při stavebních pracích ve…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Kniha Venkovské sídlo 3: Časy se mění je podle recenzí čtenářsky přitažlivá a dobře se čte. Autorka zaujme stylem psaní a příběh poskytuje příjemný odpočinek. Závěr série je strhující a čtenáři oceňují i historický kontext, který kniha přináší.

• Dobře se čte
  • Zajímavý styl psaní
  • Závěr mini série
  • Krásná kniha
  • Pohodová četba
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Registrovaný uživatel6. února 2022

Strhující závěr románu.

Registrovaný uživatel1. října 2021

Měla jsem oba předchozí díly a líbily se mi

Registrovaný uživatel12. července 2021

Pohodová četba

Registrovaný uživatel2. června 2021

U trilogie jsem si vyborne odpocinula,velmi doporucuji.

Registrovaný uživatel16. března 2021

Popis období po druhé světové válce, jak se v literatuře ne tolik vyskytuje.

Je správné připomínat období po druhé světové válce. Jak ten čas poznamenal i samotné Němce po prohrané válce. Byly to kruté časy pro mnohé země Evropy a nezle pominout fakt, že války jsou nesmyslné a bohužel stále ve světě jsou. ,

Registrovaný uživatel15. února 2021

Krásná kniha všem doporučuji

Registrovaný uživatel12. ledna 2021

Příběh se opět velmi dobře čte. Ukončení mini série.

Registrovaný uživatel31. prosince 2020

Jsou to moc hezké knihy.Přečetla jsem prostřední díl, /ten jsem dostala k narozeninám/ a ostatní první a třetí díl jsem si u Vás objednala. Takže čtu knihy na přeskáčku, teď právě čtu první díl a moc mě baví. U Vás jsem si objednala 2 knihy Panský dům a také Kavárnu u Anděla / druhý díl jsem dostala k Vánocům/. Anne Jacobsová je moje oblíbená spisovatelka. Vždy jsem byla spokojená s Vaší dodávkou. Do roku 2021 Vám přeji mnoho úspěchů a hlavně zdraví pro všechny spolupracovníky. Mějte se hezky Marie Trachtová

Registrovaný uživatel14. prosince 2020

libi se mi styl psani teto autorky.