Recenze Venkovní klec pro slepice pozinkovaná s plachtou sedlová střecha
Venkovní klec pro slepice poskytuje dostatečný prostor a ochranu před většími škůdci, ale vyžaduje pečlivou montáž a některé komponenty je potřeba nahradit odolnějšími materiály. Pro chovatele, kteří hledají funkční výběh, je produkt vhodný, ale je třeba počítat s možnými úpravami.
Velký a prostorný výběh pro hospodářská zvířata
Možnost zastínění plachtou
Dobré provedení konstrukce
Jednoduchá montáž
Chrání před většími škůdci jako jsou kuny a holubi
Plastové pásky se rozpadají a jsou nevhodné pro montáž
Chybějící spojky v balení
Nutnost dodatečného zajištění dvířek
Montáž pletiva je časově náročná
Malí ptáci se do výběhu dostanou
Jednoduchá montáž
budeme teprve o víkendu stavět
Velká plocha pro naše slepičky. Dobré provedení. Možnost přesouvaní po zahradě. Možnost zastínění.
Plastové pásky nejsou vhodné pro danou montáž. Mám velice špatné zkušenosti s těmito umělohmotnými pásky i když byly údajně odolné proti UV záření, jelikož se do 1 roku plně rozpadají. Dané pásky nabízejí i k montáži na krycí zelenou plachtu na oplocení. Vše jsem musel obnovit a použil jsem klasický poplastovaný pozinkovaný drát a slouží již mnoho let bez problémů. Vřele doporučuji.
Mimo plastových pásků je zboží velice hezky zhotovené a vhodné pro chovatele.
chyběli 2 spojky
velký prostorný výběh pro kuřata
Montovat pletivo elektikařský svorky dobrý ale trvalo nám to půl dne .-) původně jsem čekala že přijdou kusy které se dají do konstrukce ale dobrý :-)
Mám klid od kun a holubů.
Bohužel se dovnitř a zase ven dostanou vrabci.
Super výběh.
celodenní práce na složení, čekal jsem, že aspoň pletivo bude nastříhané...to jsem si mohl koupit tady a ne tahat balík..ale účel plní, blbne v tom 14 králíků, drží to.. i když dvířka musím jistit cihlou a bez aku vrtačky (to tam fakt ani ty díry nemohly být předvrtané?) Možná jsem čekal víc, ale účel to plní...
Ještě jednu plachtu
Rychlost dodání v době slepičí uzá věrY