Recenze VENIRA Menopauza 80 cps.

Přírodní doplněk stravy s rostlinnými extrakty, který vám pomůže překonat neustálé změny nálad i noční pocení raz dva. K menopauzálnímu komfortu vám bude pomáhat tento komplex díky 11 účinným látkám, včetně extraktů v podobě pivoňky čínské, chřestu hroznovitého a jetele červeného s 8 % isoflavonů, tedy fytoestrogenů. Tyto látky doplňují klesající produkci estrogenů v období menopauzy.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

VENIRA Menopauza podle recenzí pomáhá zmírnit obtíže spojené s menopauzou, včetně nespavosti a protivnosti. Uživatelky zaznamenaly zlepšení stavu po krátké době užívání, ale někteří uvádějí, že účinek po delším čase slábne. Produkt je hodnocen jako účinný, i když jeho cena může být výhodnější při akcích.

• Pomáhá zmírnit obtíže spojené s menopauzou
  • Pozitivní účinky na nespavost a protivnost
  • Zlepšení stavu po krátké době užívání
  • Vyřešení většiny obtíží
  • Rychlé dodání
  • Po delším užívání se účinek vytratil
  • Cena je příznivější při akcích

gabriela.gritnerova14. srpna 2026

Zatím nemohu posoudit po 5 dnech užívání

monika.kankovska25. prosince 2025

Vynikající jen po dvou měsících se účinek vytratil nevim proč

carmen.vanova3. prosince 2025

Zatim je to krátká doba ,ale vypadá to nadějně

Registrovaný uživatel7. listopadu 2025

MENOPAUZA byla fakt peklo...Pot se ze mně valil proudem, pocit, že v hlavě mám 1.000 stupňů, nespavost, protivnost... Cca po týdnu se to s Venirou skutečně zlepšilo. Asi to máme každá individuální, ale já jsem spokojená. Pomohla mi zmírnit všechny tyto nepohody.

V akcích je cena příznivější...:)

Bezva pomocník :)

andrea.pinosova4. listopadu 2025

Tento produkt u mě vyřešil téměř vše. Maximální spokojenost.

jitunie3. prosince 2024

Užívám zatím jen krátce, ale zatím účinky pozitivní, obtíže se hodně zmírnili...

Zatím žádné nevidím

Zatím jen pozitiva :)

luciebeer039. března 2024

Produkt i dodání do 24 hod.