Kloubní výživa Recenze VENIRA Estetic Premium kolagenový drink 40x 12 g

Recenze VENIRA Estetic Premium kolagenový drink 40x 12 g

Dopřejte své pleti, vlasům a nehtům kvalitní péči a vyzkoušejte kolagenový drink. Obsahuje 14 účinných látek, včetně inovativní aktivní směsi Eternal Young pro mladistvý a zářivý vzhled bez vrásek. Kolagenový drink je určen pro ženy i muže, kteří přesáhli hranici 25 let, kdy v těle začíná produkce kolagenu přirozeně klesat a od 40 let je již úplně zastavena. Lahodný drink ve 4 příchutích si…

Elli.spurna30. července 2025

Úžasný, kupuji pravidelně, opravdu pomáhá

Moc doporučuji stoji za to !

elli.spurna22. července 2025

Super Kolagen, moc doporučuji, vlasy hrozně rychle rostou a jsou kvalitnější

Dana.Nekuza22. března 2025

chutný kolagen, nezůstává nepříjemná chuť v puse.

A.ARNIK.A4. ledna 2025

Byl to darek, je velice chutny, prakticke sacky do kabelky, cenove dostupne

Objednala jsem si uz i dalsi baleni, takze jsem maximalne spokojena

vojtech.cepek1. ledna 2025

Vypadá to dobře.

Registrovaný uživatel12. srpna 2024

Nakupuji opakovaně, je to nejsilnější kolagen na trhu. Škoda, že není nakombinovaný i s rybím, to by byla dokonalost. Nicméně jsem maximálně spokojena.

Topka mezi kolageny. Nejvyšší množství na trhu. Doporučovala bych nakombinovat s rybím a bude to dokonalé !!

michaela.venena28. května 2024

Při průzkumu trhu jsem zjistila, že tento drink je jeden z mála s tak vysokým obsahem kolagenu. A rozdíl již při míchání je na první pohled viditelný. Chuťově jsou drinky výborné. Snažím se používat každý den a výsledky jsou již vidět po pár dnech.

Někdy je skutečně problém pořádně prášek rozmíchat, aby nezůstaly hrudky. Doporučuji shaker.

Ráda doporučuji. Nyní zkouším s menším obsahem kolagenu, tak uvidím, jaký bude rozdíl. Ale pro prvotní a jasně znatelný rozdíl doporučuji sáhnout po tomto.