Žebřík Recenze Venbos Profi hliníkové štafle

Recenze Venbos Profi hliníkové štafle

Hliníkové štafle neboli konický žebřík Venbos Profi se širokou základnou pro optimální stání je vyrobený z lisovaných profilů. Bezpečnost pohybu po štaflích zvyšuje protiskluzová úprava nášlapů. Bezpečnou stabilitu žebříku zajišťují kvalitní protiskluzové patky, které zároveň brání poškození povrchu, na němž je žebřík použit. .
Porovnat ceny 4 496 Kč

ztucek065. dubna 2024

Pevný stabilní žebřík doporučuji

Milan25. prosince 2023

Dobrá cena, stabilita při práci, lehké.

Varianta 2 x 10 příček
Registrovaný uživatel13. dubna 2022

Kvalitní a bezpečný žebřík na dlouhou dobu a s přiměřenou váhou-hliník je hliník.Rozšířené stupnice a nahoře ještě plošinka.Docela povedený výrobek i pro seniory.

Dosud nevím a používám i s manželkou celý měsíc na zahradě a k mytí oken z venku Při práci na zahradě s nerovným terénem je dobré jištění další osobou-proti převrácení při nahýbání se.

Doporučuji koupit i ostatním zájemcúm a rovněž oceňuji rychlost dodání

Registrovaný uživatel28. března 2022

bytelné a fungují

Jsem s výrobkem spokojen

Varianta 2 x 12 příček
Registrovaný uživatel15. září 2021

Informace detail žebříku

Varianta 2 x 10 příček
Registrovaný uživatel7. června 2021

Produkt jsem nakonec vyměnil za verzi vyšší 2x10, což se pro naše účely jeví jako praktičtější. Obchod rozhodně doporučuji!

Registrovaný uživatel22. května 2021

Příčky jsou široké a dobře se nich stojí.Nohy trpí méně.Je lehký a dobře se s ním manipuluje.

Varianta 2 x 12 příček