Recenze Venbos 4306 1,5 m

Multifunkční pracovní plošina je vyrobena z kvalitního odlehčeného hliníku. Díky lisovanému spojení příček s bočnicemi je zajištěná vysoká tuhost a životnost. Bezpečnost pohybu po plošině, žebříku zvyšuje protiskluzové rýhování nášlapů. Bezpečnou stabilitu plošiny zajišťují kvalitní protiskluzové patky, které zároveň brání poškození povrchu, na němž je žebřík použit.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Venbos 4306 1,5 m je cenově dostupné lešení s dobrou manipulací a stabilitou, avšak vyžaduje pečlivé zajištění zajišťovacích tyčí, aby nedošlo k převrácení. Při správném sestavení a zajištění poskytuje dostatečnou výšku a stabilitu pro běžné použití.

• Snadná manipulace a sestavení
  • Lehký a skladný
  • Cenově dostupný
  • Stabilní jako štafle
  • Plošina dostatečně vysoko
  • Při nesprávném zajištění tyčí hrozí převrácení plošiny
  • Zajišťovací tyče se mohou ohnout při větším tlaku do strany
  • Nutno použít další žebřík při výlezu na plošinu

Registrovaný uživatel26. května 2021

na to na co ho potřebuji super

Registrovaný uživatel17. srpna 2020

co jsem očekával splnil

Registrovaný uživatel9. srpna 2020

Velmi lehký a jako štafle i stabilní Plošina je dostatečně vysoko. Přesto, že má plošina vůli a lehce se kýve, je stabilní

Zajištění dvěma tyčemi je jednoduché a bezpečné, ale při větším tlaku do strany se tyč v ohybu ohne. Plošina se mi zhroutila, když jsem na ni lezl ze strany, protože zajišťovací tyč nebyla zcela zasunutá do otvoru a ohnula se a vypadla. Je potřeba tyče zatlačit zcela do otvoru a zajistit např. drátem. Pak se neohnou. Pokud zůstanou povysunuté, tak sice nemohou vypadnout, ale při námaze se ohnou, protože je tam na jejich konci páka.

Pokud se zajistí tyče v otvorech, tak je to dobrá věc.

eva27. července 2020

Lehký , cenově dostupný žebřík

Cenově výhodný výrobek, lehký, snadná manipulace

Registrovaný uživatel6. června 2020

Variabilita, snadná manipulace, cena

dochází k převážení plošiny při výlezu na ní, nutno použít další žebřík

Registrovaný uživatel15. května 2020

Ještě jsem nepoužil.

Registrovaný uživatel12. července 2019

Skladný,rychle sestavený,lehky na přenášení,pro mě,jako živnostníka super

Za dobré peníze,vyborny pomocník,snad dlouho vydrzi