Snář Recenze Velký snář - Dagmar Kludská (2020, vázaná)

Recenze Velký snář - Dagmar Kludská (2020, vázaná)

Obnovené vydání Snáře, nejúspěšnější knihy Dagmar Kludské, známé kartářky a astroložky, v němž přichází ke čtenářům v roli vykladačky snů. Svůj Snář obohatila úvodním abecedním přehledem snové symboliky a velký počet hesel zaručuje, že odpověď na význam toho, co člověk prožil ve snu, nalezne snadněji. Stručné heslovité výklady jsou zpestřeny vylíčením (a následným vysvětlením) barvitých…

Petr Lajtner21. ledna 2024

Spousta věcí tam není

Registrovaný uživatel25. února 2023

Působivé čtení

Registrovaný uživatel18. října 2021

Pěkně a jednoduše popsány sny. Nutno ze snu vyjmout to, co nás nejvíce zasáhlo a poté danou věc hledat ve snáři.

Registrovaný uživatel2. května 2021

Snář jsem použila jako dárek. Překvapení, ohromná radost a každotýdenní sdělování o čtení v knize je zase dárkem pro mne.

Samozřejmě poděkování za rychlé vyřízení objednávky.

Registrovaný uživatel1. května 2021

Jednoduchy. Dobre chapajici.

Registrovaný uživatel29. března 2021

Osvěžující zvláště při tání kávě

Do snáře se nedívám denně, ale někdy pro zábavu a líp se po ránu rozeběhnu do covidového běsnění.

Registrovaný uživatel15. března 2021

Srozumitelné vyjádření snů

Asi se nedá najít vše v této knize, ale to je samozřejmé...

Byla to vynikající volba. Jsem velice spokojená.

Registrovaný uživatel24. února 2021

Jsem ráda, že se tato kniha stala součástí mé knihovny,snář má pěkné zpracování, jsem velice spokojena.

Registrovaný uživatel12. února 2021

Čekala jsem od snáře více....že se více dozvím, když byl rozšířen o nové pojmy. Moc v něm nehledám...hledané slova jsou popsané většinou jen ve zkratce

Registrovaný uživatel14. ledna 2021

Pěkná kniha