Leporelo Recenze Velká knížka: Veselé nesmysly pro malé vypravěče - Achim Ahlgrimm

Recenze Velká knížka: Veselé nesmysly pro malé vypravěče - Achim Ahlgrimm

Když otevřete tuto knihu, řeknete si: Co to je? Který popleta ji kreslil? To přece nemůže být pravda! Pročpak obrovská chobotnice sedí zrovna v naší vaně? Jak se tam dostala? A proč maminka pečlivě čistí koberec sekačkou na trávu? Jak to, že si pes Alík hoví v postýlce mého malého brášky? A kam se bráška ztratil? Zmatek nad zmatek! To zdaleka není všechno! V této knížce najdete více než 200…

Registrovaný uživatel29. června 2021

Děti se předhánějí v hledání detailů

Registrovaný uživatel19. května 2021

Absolutně bezkonkurenční “velká” kniha. Vtipná, bez omezení věku, každý od nejmladších po nejstarší si tam najde něco. Při každém následujícím prohlížení se objeví další nesmysl! Navíc jsem s ním udělala více darů do ciziny pro vnoučata kamarádů. Jazyková bariera se nekoná!!

Už jsem koupila celkem 7 kusů, mám doma zase jeden v zásobě, abych byla připravena na obdarování někoho, kdo se bude z této knížky těšit.

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

Naprosto skvely napady na nesmysly

Registrovaný uživatel13. prosince 2019

Krásná knížka podporujíci soustředění a popisování u malých dětí. Je z pevného kartonu, takže ji dítě jen tak neponičí. Krásné ilustrace. Spousta vtipných mini příběhů.