váha a vzhled
krátký dojezd - do 15km při váze 100kg,poruchovost tachometru a krátký zadní blatník, při dešti, jako by tam nebyl a špína je na zádech.
nic moc za ty peníze

váha a vzhled
nic moc za ty peníze
Jezdí jak drak kopec vylítne jako nic a to mám 90 kg,.max. dojezd neřeším plácám se po Trutnově takže pohoda
Kvůli přepnutému řetězu motoru proběhla zbytečná reklamace -motor cvakal.Tak jsem asi marně doufal,že předběžnou montáž provádí ZAŠKOLENÝ personál s vhodným nářadím-momentový klíč.
Celkově spokojenost až na tu zbytečnou lapálii
dobrý, jede
Tento automatický email není relevantní. Produkt zakoupen u konkurence.
super mam ji a nemuzu vynachvalit. mam 100 kg a frci se mnou nadherne i do kopců. ujel sem na ni 40 km a dal by jela i po rovine ale kopec uz nedala. Za me super.
rozhodne neprohloupite kdyz koupite
Zboží jsem vracela. Sedačka se kynkla, špatně ovládání musi se silou držet plyn což po 5 minutách dá jen málokdo, na plné dobití dojela koloběžka cca 13 km po rovince při mé váze 85 kg a těžká na manipulaci když na ní zrovna nejedetetakže za mě propadák
Zboží jsem vracela. Sedačka se kynkla, špatně ovládání musi se silou držet plyn což po 5 minutách dá jen málokdo, na plné dobití dojela koloběžka cca 13 km po rovince při mé váze 85 kg a těžká na manipulaci když na ní zrovna nejedete takže za mě propadák