Recenze VeGA Viron XL-700pro

Koloběžka VeGA Viron XL-700pro je vybavena elektromotorem o výkonu 700 W a během několika sekund zrychluje až na 30 km/hod. Díky integrovanému systému rekuperace pro jízdu z kopce anebo při brzdění je koloběžka schopná docílit svůj dosah až na 35 km. Vzhledem k silnému motoru zvládne stoupání až do 15°. Pomocí inteligentního systému nabíjení je koloběžka nabitá na 80 % již po 30 minutách.

franta procházka24. října 2023

Výkon, výdrž baterie

Tragická konstrukce, soustavně křivá řídítka vůči kolu, pootáčí se na každém hrbolu, nelze utáhnout, nekvalitní pláště, soustavné defekty, dosti složitá výměna, zejména přední, výměna za plné pneu, tvrdá pro jízdu, ztráta jízdního komfortu, uvolněný mechanizmus sklápění řídítek. V dokladech rychlost 25-30 km/h, takže od 2024 placení pojistky, 30 jede s bídou.

Za mě za ty prachy slabé, čekal jsem německou kvalitu, ale Čína.

Registrovaný uživatel4. dubna 2022

Mám 110 kg a neuveze mne ani do mírňoučkého kopečka, vnukův Sencor 300W se mnou jede o dost rychleji ... údaj o výkonu je bajka ...

Vracím zpět odrážecí kolobrnda je o dost levnější ....

Registrovaný uživatel16. února 2022

Je lehčí než jiné s podobným dojezdem, i když 12,9 kg je na mě až moc. Snadné ovládání, snadná instalace programu přes mobil.

Koloběžku lze zamknout přes mobil, ale nejde pak vypnout, čímž se určitě vybíjí baterie. Pokud ji chci vypnout, musím odemknout zámek, čímž to pro mě postrádá smysl. Jízdní programy S1 a S2 mi bez mobilu moc nastavovat nejdou. Při prvním použití naskočilo S2 a nedalo se nijak změnit, to se mi povedlo až při nainstalování programu na mobil. V návodu není zmínka o používání tempomatu, člověk na to sice celkem snadno přijde, ale mělo by to tam být. Jinak ho lze snadno nastavit na mobilu.

Dobrá koloběžka za velmi přijatelnou cenu. Překvapilo mě, jak je velká.

Registrovaný uživatel5. ledna 2022

slušně vybaveno

čekal jsem vyšší výkon, jede to stejně jak slabší 250w kolobrnda.

průměr za přijatelnou cenu

Varianta bílá
Petr Smejkal15. listopadu 2021

Ziva, slusny rozjezd, prumer 27km/h pri 95 kg. Kopecky zvlada perfektne.

Zamknuti kolobezky pomoci aplikace zůstává displej rozsvícený. Což není nic dobreho. Když budu hodinu pryč může mi někdo zapnout světla a baterie prázdná.

Az na tu aplikaci. ( Ovsem ta neni potreba) tak kolobezku vrele doporucuji. Za ty penize nejlepsi vybaveni.

Registrovaný uživatel10. června 2021

Jede jako vítr, jsem spokojená. S dopomocí vyjede i prudké stoupání. Používám téměř denně.

Petr7. května 2021

Jede 30km/h, silná do kopce, tempomat,