Složil jsem ho a běží jak má.

Složil jsem ho a běží jak má.
Za ty peníze dobrý výkon a jednoduché seřízení.
Splňuje očekávání.
Poměrně tichý a výkonný,přijatelná cena
VeGU jsem zvolil podle drtícího mechanizmu, výkonu motoru, konstrukčnímu uspořádání a i podle vzhledu a barvy stroje. Přihlédl jsem také k recenzím.
K tomu všemu taky na základě přijatelné ceny této kategorie štěpkovače.
Nezanedbatelná je také přijatelná hlučnost. Dobrá regulace kvality štěpky. Výkon motoru odpovídá potřebám provozu stroje. . Kontejner nebyl podmínkou..
Uvažované použití je cca 5 - 6x ročně. Pracoval už několik hodin a bez problémů.
Pouze z mého pohledu, kdy jsem netrval na kontejneru je, že kontejner má mechanizmus (pojistku) , kdy kontejner musí být jí zajištěn. Pojistka v tom případě propojuje el.proud k motoru. To znamená, že je nutná instalace kontejneru. Lze to ovšem obejít a pracovat i bez kontejneru, komu to lépe vyhovuje.
Obecně toto jako zápor nehodnotím.
Tento štěpkovač je ve své kategorii velmi dobrý a za přijatelnou cenu. Doporučuji před prvním použitím demontovat víko frézy a uložení jejího hřídele v poudře promazat. Měl jsem uložení nenamazané. Přejde se možnému poškození.
hodnocení, výkon, cena