Nic, made in China, vergl
Po asi třetim štípání náhlé úniky oleje okolo hřídelek ručních pák, je slabá a dost pochybuju o těch 7 tunách
Kdo chce u robení dřeva si pěkně zanadávat tak vřele doporučuji

Nic, made in China, vergl
Kdo chce u robení dřeva si pěkně zanadávat tak vřele doporučuji
Je dost silná, ovládání pákami.
Po prvním štípání začal téct olej z čerpadla. při pátém štípání shořel elektromotor- Čína. Je v záruce, tak uvidím jak se k tomu postaví výrobce.
Nekvalitní-vyrobeno v Číně.
Použitelná štípačka, žádná hitparáda. Pochybuju že má tlak těch 7 tun, ale nemám to jak změřit. Občas to nemá sílu na poměrně normální špalky. Ale je jich relativně málo, většinu to naštípalo.
Zboží, které jsem obdržel absolutně neodpovídalo tomu, co obchod sliboval. Na fotkách bylo něco (štípačka s integrovaným stolkem), v krabici něco jiného (štípačka bez stolku), návod byl ale ke štípačce se stolkem.
Výrobce tiše změnil specifikaci, aniž by přejmenoval výrobek.
A tím zmátnul jak sebe, tak prodejce a tím pádem i zákazníky. Návod zůstal k původnímu provedení a balil se do krabic s novým provedením.
Návod, který jsem obdržel byl tím pádem k ničemu.
Výrobce/dovozce je bordelář, takže nechci vědět, jak bude řešit případné reklamace. Štípačka sama o sobě normální (naštípáno tak dva kubíky dřeva), ale prodejní zkušenost otřesná.
vega používán 11 let bez závad