Zahradní sestava Recenze VeGA King Set 6 akácie

Recenze VeGA King Set 6 akácie

Luxusní stolová sestava 6 polohovatelných křesel a stolu je z exotického, velice trvanlivého a tvrdého dřeva akácie. Tato dřevina vás na první pohled upoutá svou atraktivní medovou barvou a unikátní kresbou dřeva. Vyznačuje se velkou tvrdostí a dlouhou životností. Zahradní nábytek VeGA King 6 se vyznačuje atraktivním designem, robustní a ergonomickou konstrukcí a pečlivým zpracováním.

jiri.duchacek7623. července 2025

snadné složení, resp. zboží bylo zkompletované, pouze se připevnily nohy ke stolu

kvalita zpracování a použitého materiálu nic moc, vady, poškození a kazy na použitém materiálu. Myslím, že by zboží prospěl ještě jeden ochranný nátěr. Ale za tu cenu bych asi chtěl moc....

Registrovaný uživatel23. srpna 2024

Kvalitní materiál a provedení. Pohodlné a praktické. Za dobrou cenu dobrý produkt!

Každopádně doporučuji!

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Zatím nevyzkoušeno, pouze rozbaleno 1 křeslo, ale vypadá moc hezky a příjemně se na něm sedí.

Malý výběr polstrování k tomuto setu.

Celková spokojenost, podsedáky podle našich predstav jsme koupili jinde.

Stima11. října 2021

Set je tmavší než na obrazku.

Z výrobkem jsem spokojený.

Registrovaný uživatel11. února 2021

Produkt nás zaujal svojí barvou, vypadá moc pěkně.