Tiší než předchozí křovinořez
Kvalitní výrobek.

Tiší než předchozí křovinořez
Dobře vyvážený
Kvalitní výrobek.
Slušný výkon, dobrá cena.
Su spokojený. Dobrá cena.
Silný stroj
Velmi špatná strunová hlava, nepraktické popruhy, vysoká spotřeba. Vypínač stroje na špatném místě - při dotyku s okolím vypne.
Pevná konstrukce, dobrý výkon. Používán cca 1 x týdně.
Hlučný.
Za prodávanou cenu dobrý výrobek.
Výkon, cena, design
Zatím nemá
V poměru cena výkon je dostačující
Strunová hlava se rozpadla asi po půl hodině sečení.
Trošku těžší stroj, ale jinak vše OK, tedy až na tu strunovou hlavu . Tu je lepší ani nenasazovat. Na první pohled je vidět, že to je Čína. Nálepky VEGA hned odpadly. Motor šlape skvěle, bez jakýchkoliv problémů se startem.
výkon a síla
malé popruhy . Nejdou zapnout na větším chlapovi.
Podle výkonu a ceny.
Zatím spokojen.
Snadné startování
Váha
Silny motor, dobrý záběr, zatím jsem spokojen
Výkonný motor, pevná konstrukce
Špatná ergonomie držení, ještě jsem se nesetkal s takovou ergonomii držadel . Prošla mi rukama celá řada typů.
Ve vztahu k ceně , perfektní
Silný křovinořez
Kvalitní postroj
Vyšší váha
Pro mazání úhlového převodu je použita maznice.
Nejasně vysvětlena regulace otáček
Otáčky stroje prováděné sytičem , tím větší spotřeba .
Vzhledem k převládajícím vlastnostem křovinořezu, tj.velká síla a cena doporuřuji koupi.
Již při sestavování tam chyběly antivybrační části a při prvním použití se začal tavit plast u motoru takže opět reklamace
Zhledově pěkné proveden
Přílš těžký
Neni prokaždého. Ničí záda.
Téměř profesionální stroj !
Možná trochu větší váha .
Ale za tuhle cenu velmi stroj .
Rozhodně tento křovinořez je srovnatelným s podobnými od Husqarny a Stihlu ! A nejedná se pouze o napodobeninu a kopii. Má pár zajímavých a vskutku přínosných vychytávek které sekáči usnadní práci . Mezi ty hlavní z mého pohledu patří Maznička úhlové převodky, nebo geniální uchycení a aretace řidítek křovináku ! S křovináky mám dost zkušeností a praxe, byly i takové jež mne zklamaly a potrápily ale rozhodně mezi ty nepatří ani Vega ani Castor !
Zatím jsem nezjistil. U strojů s vysokým výkonem a pracovní schopností je váha stroje vedlejší věcí. Nehledě na to, že většina sekáčů si při doplnování paliva případně výměně a doplnění struny si odpočine. Křovinák je rozhodně pohodlnějším nástrojem než kosa a karborundum brousek .
Křovinák používám na ploše větší než 1 ha, jako více méně doplněk sekačky za malotraktorem. Je to tak padesát na padesát. V meziřadí se se sekačkou všude nedostanu, tam nastupuje křovinák. U Vegy 525 hodnotím rozhodně poměr ceny a výkonu vysoce kladně. Pokud porovnáte cenu Stihlu nebo Husqarny v kategorii stejné kw a ccm tak vám ekonomicky jasně bude vítězit Vega !