Recenze Vega Baterie 40 V/4 Ah

Baterie VeGA 40 V 4 Ah je vhodná pro použití s jakýmkoli strojem z řady AKU program VeGA 40 V. Jedná se o baterii značky VeGA o napětí 40 V a kapacitě baterie 4 Ah. Výrobce se v tomto směru soustředil na kvalitu a životnost samotné baterie. Musíme potvrdit, že se jedná o velmi oblíbenou a spolehlivou baterii VeGA.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 15 recenzí pomocí Seznam AI

Baterie Vega 40 V/4 Ah má podle recenzí dobrou výdrž a lehkou konstrukci, ale její životnost je často kritizována. Někteří uživatelé uvádějí, že baterie přestává fungovat po dvou sezónách nebo má problémy s řídící elektronikou. Pro ty, kdo hledají baterii s delší životností, může být tento model zklamáním.

• Dlouhá výdrž při běžném používání
  • Lehká konstrukce
  • Dobře se nabíjí
  • Jednoduché použití
  • Krátká životnost baterie
  • Po dvou sezónách přestává fungovat
  • Problémy s řídící elektronikou
  • Není k dostání
  • Po dvou letech nejde nabít

Norbert Rabas22. června 2026

Jednoduché použití

Neuvěřitelně krátká životnost, za 2500 bych čekal, že vydrží alespoň 5 let, ale opravdu za 2 roky je KO, rozsvítí se červená kontrolka a konec. I prodejce mi potvrdil, že ty zdroje od Vegy jsou opravdu nekvalitní. Jinak mám od nich sekačku a pilu, oboji bez problému, ale ten zdroj fakt nechapu. Zvazuji prechod na jiné zahradní nářadí.

Milan Rudolf12. května 2026

Dlouhá výdrž, nemusí se často nabíjet

Špatná životnost. Po dvou sezónách KO! Nejedná se o snížení kapacity, ale nejde vůbec nabít! To je trapné! V porovnání s akumulátory Parkside z Lidlu, nebo i jinými pořízenými přes čínské e-shopy je to propadák.

Rene Piszczek19. dubna 2026

Již druhá baterie vydržela pouze jednu sezonu.Vše dodrženo vč.skladování mimo sezonu.Naprosty šmejd.Nedoporučuji !!

Vladislavspunda25. září 2025

Máje clkem nové,ale zatím fungují precizně.Na ten můj pzemek 700m2 jsou dostačující,sekám tak hodnu půl.Jsem ze sekačkou spokojen.

ssstanda29. července 2025

vydrží dost dlouho

po 2 letech nejde nabít a oprava se nevyplatí

silvia.kalova5. května 2025

Produkt jsem si objednala na doporučení prodejce, byl dodán v brzké době a bez závad.

tom.kral211. května 2025

Ještě jsem nevyzkoušel.

Eduard Hnát8. března 2025

Dokuď funguje, dobrý, ale...

Poprvé vydržela 8 měsíců, vč. zimy. Z toho používaná 3 měsíce. reklamována, chyba v řídící elektronice. Náhradní vydržela 6 měsíců, stejný problém.

vaclav10. února 2025

Mám k sekačce Vega již jednu baterii, tato bude jako další pro zvětšení kapacity.

Registrovaný uživatel6. července 2024

Baterie je lehká, dobře se nabíjí. Doba nabíjení je cca 2,5 hodiny..

Baterii máme ještě krátce. Nedokážeme odhadnout její životnost.

drce126. června 2024

Všechno je takové jak má být.

Registrovaný uživatel13. července 2023

Dlouho drží energii

super výrobek

Registrovaný uživatel6. července 2023

není k dostání, je na lodi

Registrovaný uživatel27. dubna 2023

měla jsem u sekačky slabou baterii, tato vydrží déle

Registrovaný uživatel15. června 2021

Využívám sekačku na vetší plochy a tak jsem zakoupil tři baterie. Mulč používám pro okurky a rajčata. Zbytek jde do kompostéru.