Zemní vrták Recenze VeGA AG55 PRO

Recenze VeGA AG55 PRO

Vzduchem chlazený jednoválcový dvoutaktní motor s kluznou odstředivou spojkou. Ideální k vrtání jednoduchých půdních otvorů od 10, 15 nebo 20 cm. Průměr odpovídá použitému vrtáku. Praktická rukojeť zemního vrtáku.

Registrovaný uživatel28. září 2023

Super pomocník za rozumnou cenu

Registrovaný uživatel29. října 2022

potřebuji udělat plot tak jsem si koupila zemní vrták nemusím se spoléhat na známí

Mám od Vás nakoupeno více věcí a jsem spokojena

Registrovaný uživatel3. června 2022

Ve výbavě 3 velikosti vrtáků,snadná obsluha ,lépe ve dvou.Do měkkého materiálu, hlína,jíl vrtá krásně .První start trval déle, ale další už byly na brnk.

Vrták vibruje,tak je potřeba stroj stále kontrolovat, my jsme za pár děr ztratili šroub vrtáku,povoluje se filtr sání.

Dělali jsme plot s 50ti sloupky a než si půjčovat, koupil jsem tento stroj,nelituji, je to pracant.

Registrovaný uživatel5. dubna 2022

Lehký.

Vrtáky tak do hlíny. Při nárazu na překážku se zdeformují. Uchycení jen na je na jeden šroub. Nevyměnitelné břity ostří.

Hračka na zahrádku, do lesa nefunkční.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2021

Silný Cena

Už jsem si o výfuk propálil bundu a kalhoty.. to jsem vrtal asi 30 děr, sice v lese ale...

Registrovaný uživatel1. září 2021

Startuje na jedno zatáhnutí. Dostatečně silný stroj pro vrtání zemním vrtákem 150 i 200mm v normální zemině(bez kamenů a kořenů). Vzhledem k rychlosti vyvrtání jamky jsou hlučnost i exhalace dvoutaktu přijatelné. Váha stroje je pro práci vyhovující.

Zatím jsem nic nezjistil.

Celkově dobrý stroj vhodný i pro profesionální použití.

Registrovaný uživatel17. června 2021

stačí