Vánoční dekorace Recenze Vcas Zvonění andělské 450295 4 svíce zlaté

Recenze Vcas Zvonění andělské 450295 4 svíce zlaté

Nádherný kovový adventní otočný svícen – andělské zvonění. Tradiční vánoční dekorace na váš slavností stůl. Po zapálení svící se teplem svícen roztočí a andílci začnou jemně zvonit. Navoďte si tu správnou vánoční atmosféru.

Registrovaný uživatel24. ledna 2021

Na obrázku internetového obchodu vypadá hezky, ovšem skutečnost, hlavně funkčnost, je tragická.

Když jsem byla malá, měli jsme Andělské zvonění doma také. Korálky zavěšené na koncích řetízků krásně cinkaly. U tohoto produktu je vše chatrné, do držáčků na ukotvení svíček se nevejdou stromkové svíčky, museli jsme je ořezávat a nejvíc mě zklamalo, že andělské zvonění je téměř neslyšné. Když svíčky dohořely, tak skrze mističku, která dle mého mínění má posloužit i k odchytu kapajícího vosku svíček, roztátý vosk protekl skrze nějaké díry pod držáčky svíček a zničil mi nábytek. Když se nějaké součásti jen dotknete hned spadne. Když jsem si produkt objednala, těšila jsem se na hezkou a hlavně funkční vánoční dekoraci, ale byla jsem opravdu velmi zklamaná. Je to "kšunt".

Registrovaný uživatel18. ledna 2021

nostalgický výrobek

vnoučata měla radost

Registrovaný uživatel15. ledna 2021

hezky to vypadá. vybral jsem toto . protože původní andělské zvonění ve tvaru stromečku je předražené . a toto andělské zvonění je levné. vyniká andělíčky

měkký materiál

Registrovaný uživatel13. ledna 2021