Recenze Varta YTX20L-BS 12V 18Ah

Motobaterie Varta je navrhnutá pro extrémní podmínky. Vhodná je pro dlouhé projížďky, proměnlivé počasí a vysoké otáčky. Dodá maximální proud bez ztráty výkonu. Díky pevné konstrukci zajišťuje odolnost proti otřesům a navíc je bezúdržbová.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 12 recenzí pomocí Seznam AI

Motobaterie Varta YTX20L-BS je hodnocena jako kvalitní a spolehlivá s vysokou kapacitou a silným startovacím výkonem. Uživatelé oceňují její kompaktní rozměry a dlouhou životnost, i když někteří zmiňují vyšší hmotnost. Pro optimální údržbu je potřeba speciální nabíječka pro AGM baterie.

• Kvalitní zpracování
  • Vysoká kapacita vzhledem k rozměrům
  • Dobrá značka s letitými zkušenostmi
  • Silný startovací výkon
  • Dlouhá životnost
  • Vyšší hmotnost na malé rozměry
  • Nutnost speciální nabíječky pro AGM baterie
  • U některých uživatelů nesedí očekávané rozměry

hrones16. května 2026

Výborná baterie, jiz jsem ji měl.

gakri7. května 2026

Ena a rychlost

Jinak vše v poho.

m.korecek7. dubna 2026

To si děláte srandu, prostě baterka do motorky. A jakou má životnost a spolehlivost přece uvidím, Doufám že co nejdéle.

Jiří14. března 2026

Obrovská životnost, dnes jsem ji vyndal z krabice...Jak mám asi tu baterii hodnotit???

giwa24. března 2024

Baterie je dobrá,ale využijí ji na něco jiného, jiného než jsem předpokládal.

Bakterie,je moc velká než jsem předpokládal.

Registrovaný uživatel11. května 2023

Po nabití a půl dne odstavení má svorkové napětí 13.05V a zkrat by měla mít 250A a naměřený byl 330A. Baterie je poměrně těžká na svojí velikost. Použil jsem na startování zahradního traktoru a rozdíl mezi dolevaci a AGM jasně vidět v síle zatočení startérem i po několikátém startování drží svoje napětí 13V

Větší váha na malé rozměry. Nabíjení speciální nabíječkou na AGM baterie max 14.4V . Nabijim šetrně laboratorním zdrojem a přesnosti na desetiny voltů proudem 1.8A (desetina z 18Ah)

Určitě jsem vybíral podle zkušeností s výrobkem Varta mám letité zkušenosti. Ještě jak dlouho vydrží být fit. Baterie se osvědčila v zahradní technice na vybornou

Registrovaný uživatel25. února 2022

Dobrá značka

Registrovaný uživatel4. srpna 2021

nevím, žádné

výborný obchod , doporučuji

Registrovaný uživatel22. února 2021

Je to kvalitní aku a jiný se tam nevejde.

Registrovaný uživatel15. července 2019

Poloviční objem - dvojnásobná kapacita

Registrovaný uživatel2. dubna 2019

Kvalitní baterie

Registrovaný uživatel13. února 2019

Slušná kvalita za rozumnou cenu