Recenze Varta Dynamic Sli 574402075K262 12C 74Ah 750A

Autobaterie je důležitým prvkem v autě, který zajišťuje spolehlivý start motoru a stabilitu dodávky energie pro elektrické systémy. Klíčové parametry zahrnují kapacitu, startovací proud, uchycení baterie a rozměry. Kapacita baterie, uváděná v ampérhodinách (Ah), udává množství elektrické energie, kterou je baterie schopna uchovat. Vyšší kapacita umožňuje delší výdrž baterie při použití a lépe…

Tomas22. prosince 2025

Baterii mám do Ford Focus 1.8 TDi 2003, ježděný většinou krátké trasy, i tak tam předešlá vydržela 5 let. Koupil jsem tedy opět tu samou. Po zkušenostech mi tato baterie příjde jako dobrá volba poměr cena/výkon.

jeronymo10. března 2025

Výdrž

Zatím drží. Původní byla stejná, po předchozím majiteli, takže vydržela roky. Snad tahle bude na tom minimálně stejně.

petr.poborsky21. ledna 2025

Kupuji pouze tento typ - spolehlivost

Předchozí vydržela 5 let bez problémů. Tuto zimu však přes opakované dobití vždy po měsíci klesla, tak jsem pro jistotu koupil další. 5 let není málo, ale očekával jsem 8 (což vydržela ta předtím).

Registrovaný uživatel17. října 2023

dobrý poměr cena/výkon