Autobaterie Recenze Varta Blue Dynamic C22 12V 52Ah 470A

Recenze Varta Blue Dynamic C22 12V 52Ah 470A

Autobaterie řady Varta Blue Dynamic jsou ideální baterie pro starší, menší vozidla s nižší spotřebou energie. Baterie má solidní výkon a výdrž, který vychází z inovativních technologií Varta. Zaručuje rovněž dlouhou životnost díky technologii PowerFrame. Navíc je Blue Dynamic více než dobrý tip při opravách, které odpovídají časové hodnotě vozidla.

Filip Strakoš4. října 2025

Madlo pro přenos.

Po 4,5 letech náročného provozu a 70k km 2x hluboké vybtí zkrátka už vypověděla službu. Už třetí zimu hůř točila v -15 ale natočila. Měkké kontakty a rychle se poškodili.

Letos 2x hluboce vybitá a to už ji pak ukončilo životnost. Celková výdrž 4,5 roku.

Registrovaný uživatel21. srpna 2025

Baterie vyrobená 12/2015 vydržela do 08 2025. Kdy byla uvedena do provozu už se nepamatuji, asi léto nebo podzim 2016. (Auto garážováno, velmi málo používaná nabíječka, hlavně v zimě+ nebo před důležitou cestou.) Takže výdrž cca 9 let.

Originální baterie od jiného výrobce u nového auta vydržela 11 let

Bez větší péče o baterii se dožila devíti let. Její smrt byla ovšem nečekaně rychlá. Jediný projev byl že se mi zdálo že tlumená světla svítí málo. Starty motoru byly vždy perfektní.

herlova16. března 2025

Velmi snadná intuitivní instalace. Zatím jen jedna jízda s novou baterií, všechno v pořádku.

Zatím spokojenost.

Standa1. ledna 2025

-kvalita, značka -předchozí vydržela 10 let

Jiriherian10. prosince 2024

značka

svatopluk.koralka20. listopadu 2024

Baterie splňuje všechny požadavky.

jan.podany26. října 2024

Spolehlivost. Výdrž.

karel.novak196917. května 2024

Je to vážně kvalita

kvacpavel2. dubna 2024

zatím nemohu hodnotit, ještě jsem baterii nenamontoval do auta.

hauser521. ledna 2024

Baterii jsem koupil za účelem náhradního, případného zdroje k pohonu čerpadla topení. Zatím jsem ji nemusel použít. Dnes jsem si poslechl na ytub pána z firmy "ČEPEK" , který tam řekl, že nová baterie musí mít napětí 12,6 V, jinak se o ni prodejce špatně staral a došlo k začínající sulfatizaci (což je nevratný proces)a tudíž bude mít zkrácenou životnost! Já jsem naměřil 12,54 V a to je málo ! Kdybych příspěvek zhlédl, v době když mi baterie došla, vrátil bych ji prodejci. Je skladována při 15 C Napětí za 1 měsíc nemělo poklesnout o tolik. Ted ji musím dobít a modlit se, že mi nějakou dobu vydrží.

AEhrmann18. prosince 2023

rychlé dodání, vše v pořádku. Zatím funguje.

Registrovaný uživatel19. října 2023

spolehlpvy

Registrovaný uživatel11. září 2023

Za tu cenu ok

Registrovaný uživatel25. srpna 2023

Super baterka :)

Registrovaný uživatel6. července 2023

Dobrá kvalita, dobrá cena

Dobrý výrobek za dobrou cenu a obchod je vynikající.

Registrovaný uživatel24. května 2023

Osvědčená značka a dobrá již dřívější zkušenost. Maximální spolehlivost. A v neposlední řadě: Za odpovídající peníze velký kus akubaterie. Takže spokojenost.

Nehodnotím.

Za mě dobrá koupě. Výrobek splňuje požadavky na 100 %.

Registrovaný uživatel12. května 2023

Osvědčená kvalita

Registrovaný uživatel4. března 2023

Top funguje a kvalitní

Registrovaný uživatel2. března 2023

startuje

zatim funguje. je priliz brzo na hodnoceni. Uvidime jak dlouho vydrzi. Duveruji overene spolehlive znacce.

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

Baterka funguje, auto jede