X-krat odzkoušená kvalita, osobně na Vartu nedám dopustit, opravdu vydrží roky což v dnešní době není samozřejmostí

Funguje, jak má. Startuje i při velkých mrazech hladce.
Super baterie
Doporučuji prodejce.Vše jak má být
Plní co má.
Dobrý uvidím po roce
Kupuji ji už léta a je spokojenost
Madlo super.
Kvalita bohužel klesla.
Moc měkké kontakty hned se poškodí.
Samolepka baterie se rychle poškodí při instalaci držáku baterie.
Průměrná baterie.
Šlape
Velmi spokojen
kvalita rychlost dodani cena
7-8 let bez problému
Vydržela necelých 4,5 roku.
Blue dynamic vydržela necelých 4,5 roku , už ji nekoupím. Předchozí řady black vydržela 8 let. Pokrok nezastavíš.
Funguje výborně
Mám tento akumulátor již potřetí, takže věřím, že opět vydrží 8+ let.
Varta, není víc co psát. Kvalitní baterie měl jsem jí na 3autech a vždy, vše v pořádku.
Kvalita,cena.
Pekna modra a bila.
výhodná cena
Zřejmě častý problém u baterií - nevíte jak dlouho ležela ve skladu. Mně přišla před měsícem s napětím 12,5, po nabití 13,1, po dvou týdnech bez odběru 12,7. Použito do Š 110R. Papírově má lepší parametry než předchozí baterie, ale uvidíme za pár let, měsíc po koupi těžko hodnotit.
skvela baterie pro felicii ,vydrzela 15let a vubec zadny problem,koupil jsem opet tu samou
nejlepsi baterie kterou jsem ve svych vozidlech mel, zejmena Skoda