Štípačka na dřevo Recenze VARI 8 Ton Super Force 230 V

Recenze VARI 8 Ton Super Force 230 V

Štípač dříví Vari je robustní stroj, který dokáže štípat polena, do kterých se již prakticky nelze pustit sekerou. Štípačka VARI 8 TON SUPER FORCE splňuje novou normu EU pro bezpečnost práce. Ke standardnímu obouručnímu ovládání tak přibylo nové, pevnější ukotvení polen při štípání a rozšířená pracovní deska. Do štípače je zabudován systém FORCE, díky kterému lze nastavit pracovní dráhu pístu…

strechypospisil14. května 2025

Spatna cena na netu

Nez udelaji cenu meli by zkontrolovat zda ji maji spravne

Petr12. ledna 2025

Je silný, vyhovuje.

Registrovaný uživatel14. prosince 2022

Jsme s ní velmi spokojeni, splnila naše očekávání - jednoduchá manipulace, poradí si i s většími kusy. Doporučuji

Zatím jsme na nic nepřišli.

Registrovaný uživatel24. října 2022

je poměrně dost bezpečný

rychlost, nevíme množství olej. náplně

pošetří od ručního štípání.....

Registrovaný uživatel3. listopadu 2021

Rychlé dodání, dále je výhoda el. na 230 V a po zkoušce štípání vše v nejlepším pořádku.Musím dodat, že tato štípačka byla pro spolek zahrádkářů, takže na ní pracuje více lidí a vše v pořádku. Navíc byl dodán i jednoduchý štípací klín, což se u jiných nedělá.

Registrovaný uživatel29. března 2021

Síla - bez problému štípe 50cm polena velkého průměru (30cm). Vypadá to vcelku kvalitně zpracované, ale to ukáže až čas.

Neustále se povoluje systém FORCE (pro nastavení zdvihu/délky polena), není to zrovna šťastně vymyšlené. Po cca 10h provozu mi přijde, že je hlučnější motor. Ale možná je to jenom subjektivní pocit. Pod strojem jsem objevil dvě stříbrné destičky (5x10cm) které se od někud uvolnily a nepřišel jsem na to odkud - na funkci to nemá vliv. Pak se uvolnili některé šrouby, asi vibracema, ale stačilo dotáhnout. Nede přenastavit stůl do nižší pozice. Daly by se pak štípat ještě delší polena. Síla tlaku na to je.

Vcelku robustní silná mašina. Čas ukáže jak spolehlivá.

Registrovaný uživatel1. listopadu 2020

Skončili jsme s ručním štípáním dřeva a zatoužili jsme po štípačce.Nyní zpětně víme, že jsme udělali dobře.Vybrali jsme středně silnou k povaze našeho dřeva.Nezalekne se ani velkých sukových špalků.Sekery a klíny už nejsou potřeba.Velká spokojenost.Používáme dle potřeby.

Doporučujeme všem, kdo se nechce namáhat se sekerou.