RC model auta Recenze VaporaceR Amphibious RTR

Recenze VaporaceR Amphibious RTR

Pořádné auto na dálkové ovládání pro všechny kluky. Rozhodně neváhejte pusťte se na projížďku se zbrusu novým autem na dálkové ovládání VaporaceR Amphibious. Jedná se o odolné obojživelné auto, které hravě zdolá kdejakou překážku díky dvojici motorů a náhonu na všechna čtyři kola. Maximální rychlost činí skvělých 15 km/h, to už je pěkně rychlá jízda.

Registrovaný uživatel9. září 2022

Silné motory. Jezdí rychle. Je robustní. Akumulátor lze vyjmout ven a zapojit do nabíječky. Součástí je nabíječka do USB. Velký vzorek na kolech, jakoby lopatky - dobře pluje dopředu.

Hezké auto do sucha i do vody. Vhodné pro děti, ale zabaví i starší. Může se točit na místě.

Registrovaný uživatel9. ledna 2022

Velké mohutné auto Vypadá že je z kvalitního materiálu

Aby jsme vyndali baterii, musí se sundat celá kapota Kryt na baterii nepokrývá celou baterii, nýbrž jen střed baterie

Mohutné a velké auto, u kterého je složité dostat se na baterii, u které kryt nepokrývá celou plochu nabíjecí baterie

Registrovaný uživatel28. června 2021

rychlé, bláznivé, plovoucí ...

Registrovaný uživatel3. května 2021

Jezdi to perfektne

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

Jezdí dobře Voda není překážka Jezdí dobře i v terénu.

Nevydrží dlouho na baterku, ale to je problém u každého RC modelu. Cena přehnaná Problém je jen když se dostane voda do kol, musí se vysušit. Velká hlučnost.

Byl to dárek, auto jezdí celkem rychle, jezdí nejlépe po trávě na chodníku hrabe jak o život. Je celkem dosti hlučné.

Registrovaný uživatel10. prosince 2020

Vypadá dobře, když jezdí, je to fajn.

- vydrží jezdit velmi krátce (cca 10 - 15 min) - postupem času se čas krátí - měli jsme již dva typy a oba jsme museli reklamovat

Již bych ho nekupovala.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2020

dárek, krátká doba jízdy, baterky se vybíjejí dřive než uvádíte

jaroslava.therova13. července 2020

Pevné auto.Jezdí i v terénu

Bohužel baterie dlouho nevydrží a pokud se nabije nevydrží do druhého dne nabitá. Takže nabít a hned ji použít na 1/2 hodiny jízdy.

Nevím jestli ten problém s baterií je normální. Nebo jestli to je závada.

Registrovaný uživatel7. ledna 2020

vypadá dobře a asi bude dobře jezdit v terénu, bohužel už po druhém použití přestalo fungovat dálkové ovládání do jednoho směru, takže jsme neměli možnost auto vyzkoušet venku, budeme reklamovat

již při druhém použití přestalo fungovat dálkové ovládání a auto nezatáčí do jednoho směru, budeme reklamovat

Registrovaný uživatel6. ledna 2020

Celkem dobře jezdí po trávě, dobrý dosah dálkového ovladače. Dostatečný výkon motoru na průjezd terénem.

Výdrž baterie je ubohá, 30 min jsem zatím nikdy nedosáhl. Baterie neudrží hodnotu po dvou dnech nepoužívání je hodnota 0. Auto na asfaltu jezdí velice špatně, má tvrdá kola a vzhledem k výkonu hrabe a klouže.

Bohužel jsem od auta čekal víc. Zatím se s ním sžíváme. Uvidíme časem.

Registrovaný uživatel4. ledna 2020

Živé auto s dobrým ovládáním.

Poměrně krátká výdrž baterie. K deklarovaným 30 minutám jsme se zatím nepřiblížili.

Registrovaný uživatel30. prosince 2019

O kladech nemohu zatím hovořit.

Ze čtyř zakoupených aut, opravdu fungují jen dva. Takže vlastně polovina. Budu reklamovat. Děti byli pod vánočním stromečkem zklamaný

Registrovaný uživatel8. listopadu 2019

Zakoupili jsme synům dvě autíčka - obě přestala cca 5 minut po zprovoznění fungovat. Vnitřní adaptéry jsme nabíjeli několikrát, výměny baterek nepomohli...