UV sterilizátor Recenze V-TAC VT-3238

Recenze V-TAC VT-3238

Germicidní lapma VT-3238 38 W s dvojitou ochranou pomocí UV a ozónu je spolehlivým ničitelem virů, bakterií a plísní, které představuj zdravotní riziko pro každého z nás. V dnešní době si moc dobře uvědomujeme, že ochrana zdraví je pro nás důležitejší než kdykoliv dřív. UV lampa je určena pro ochranu zdraví vás i vašich blízkých. Vyvarujete se před zdravotními riziky, kterým nás vystavuje…

Registrovaný uživatel5. dubna 2022

- funkcnost (kupila som si niekolko germ. lamp a jedine tato realne funguje, nevypina sa sama, svieti a zapacha po ozone) - praktickost, co sa prekladania týka - malá rucka na vrchu pristroja - ocenujem ze to nema senzor pohybu - ani u jednej germ. lapme inych znaciek nefunguje spravne- tu je aspon istota ze lampa bude ozarovat a nevypne sa bez dovodu sama

- mozno by to chcelo dlhsi kabel (vyriesi predlzovacka) - uvitala by som aj dialkove ovladanie k lampe

produkt hodnotit velmi kladne, som maximale spokojna.

Registrovaný uživatel1. června 2021

super funguje

Registrovaný uživatel12. února 2021

Výborná desinfekce místnosti

Jednoduchá obsluha

Možná by mohl být delší kabel.

Registrovaný uživatel12. ledna 2021

Tento produkt jsem si vybrala kvůli pandemii Covid, pro rodiny a sebe i pro klienty. Rádi bychom zůstali zdraví. Používáme 1krát týdně.

bohužel vždy musí květiny nést ven z místnosti

Registrovaný uživatel12. ledna 2021

Byl to dárek pro syna a jeho rodinu Říkal že je to dobré

Dárek pro zdravé prostředí.

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

Vynikající lampa v boji proti virům

Registrovaný uživatel6. ledna 2021

Zatím jsem spokojen.

Registrovaný uživatel19. prosince 2020

Perfektní prostorová dezinfekce, působí dobře i na plísně na zdi !

Registrovaný uživatel15. prosince 2020

Jsem naprosto spokojená, plní funkci jak má

Registrovaný uživatel15. prosince 2020

Lehké, přenosné zařízení

Dělá to co má.

Registrovaný uživatel14. prosince 2020

Naprosto jednoduché ovládání inteligentně vymyšlené, spolehlivé a funkční. Pomohlo i s plísní na zdech a je to naprosto čisté a neškodlivé, pokud respektujete daná pravidla.

super výrobek

Registrovaný uživatel14. prosince 2020

Ucinnost vynikajici i na velkem prostoru

Registrovaný uživatel8. prosince 2020

Dobrá cena, snadná manipulace

Na to co by tato lampa měla zvládnout by byla cena docela dobrá, ale jakou má účinnost se lze jen dohadovat. Po použití je v místnost cítit jakýsi odér, ale účinnost je nejasná. Říká se, že škodí živým organismům. Použil jsem lampu v místnosti kde jsem zjistil moli, ale po aplikaci si žili vesele dál. Tak nevím.

Registrovaný uživatel6. prosince 2020

Funguje opravdu moc dobře. Zmizela i plíseň ;kterou jsem tam schválně nechal.Slimák druhé osvětlení neprežil.

Škoda jen;že nejde načasovat více za sebou. Ale není to úplně zápor; musí se pustit znovu

Dobrý. Funguje jak má

Registrovaný uživatel2. prosince 2020

jednoduché, praktické a plně funkční

Registrovaný uživatel1. prosince 2020

Germicidní lampa proti virům, ...

Registrovaný uživatel23. listopadu 2020

jednoduché ovládání svítí všemi směry samočinné vypínání funguje, taktéž odložený start (o 10sec., k opuštění místnosti) vzduch v místnosti snad i lehce provoní (ozon?)

v místnosti by neměly být ani květiny, prostě vše živé nikde v přiložené dokuemntaci není uvedeno, zda se hodí pro použití ve zdravotnictví (přestože popis prodejco toto uvádí, jako příklad použití) nemá počítadlo hodin, abyste měli představu, kdy je nutné vyměnit zářivku (obvykle to bývá několik tisíc hodin, tak to teď zatím nespěchá)

vyhovující, praktické, kompaktní

Registrovaný uživatel20. listopadu 2020

Zářič je vynikající na dezinfekci roušek, protože je nijak mechanicky "nepoškodí", jako např. praní nebo žehlení. Působí na ně jak zářením UV-C, tak i ozónem. Přitom vydenzifikuje i místnost a případně i věci z nákupu, když je vhodně rozmístíme.

Zápory jsem prozatím žádné nezjistil.

Je to optimální zařízení na dezinfekci v současné koronavirové době.

Registrovaný uživatel18. listopadu 2020

Lehka přenosna lampa

Při manipulaci mam obavy o poškozeni trubice vybojky ze skla Očekaval bych okolo vic ochrany napřiklad mřížku.

Zatim použito jen malo,ale pokud e píše že je to na 60 m ,to se mi opravdu nezda.