Recenze Urtekram BIO Anti-Dandruff Nettle Conditioner 180 ml

Recenze Urtekram BIO Anti-Dandruff Nettle Conditioner 180 ml

Přírodní kondicionér s hydratačními účinky aloe vera, kopřivou, vrbovou kůrou a bergamotem vyživuje vlasy a zklidňuje pokožku hlavy. Bojuje proti lupům a přispívá ke zdravé rovnováze vlasů i pokožky. Kopřiva stimuluje vlasovou pokožku, zlepšuje krevní oběh a pomáhá podpořit plnost a zdraví vlasů. Kopřiva je bohatá na minerály a rostlinné hormony, které vlasům dodávají lesk a zdraví.

Registrovaný uživatel15. září 2023

Vlasy jdou po nem hezky rozcesat, poridila jsem pro malou dcerku. Ma super slozeni a rekla bych, ze i vyzivuje vlas.

Musi se nejakou dobu mnout vlasy, chvilku to trva, nez vlasy zjemni, coz jsem poprve neudelala a vysledek nebyl nic moc. Po druhe jiz super!

Rekla bych ze celkem kvalitni condicioner, meli jsme i sampon. Pro moji dcerku mi vyhovuje, pro me vlasy ne. Vlasy mam po nem tezke a ne tak jemne. Coz chapu, je to jen condicioner. Pokud chcete opravdu vyziveni do hloubky, doporucuji masku od Nebioliny s ovesnymi peptidy. Ta je tedy bezkonkurencni. Produkt presto doporucuji, dela co ma a bez pouziti parabenu a silikonu. Obe mame dlouhe huste vlasy, ktere po nem jdou krasne rozcesat.

Registrovaný uživatel30. dubna 2023

nedráždí pokožku, kterou mám velmi citlivou

Registrovaný uživatel16. ledna 2023

I dlouhé a jemné vlasy jdou dobře rozčesat. Pokožka hlavy nesvědí, vlasy se tak rychle nemastí, ale nejsou ani vysušené. Příjemná nevtíravá vůně.

Jsem spokojená, určitě znovu zakoupím. Vyhovuje mi lépe než kokosový od stejné značky.

Registrovaný uživatel18. prosince 2022

Velmi příjemná vůně.

Rozčesání vlasů trvá trochu déle.

Registrovaný uživatel3. prosince 2022

Redukuje lupy

Po delším používání mě svědila hlava

Je dobré ho střídat s jinym šampónem