Vysoká cena.
Všechno v pořádku, oku prospívají. |
Cena by mohla být příznivější.

Vysoká cena.
Všechno v pořádku, oku prospívají. |
Cena by mohla být příznivější.
Na mé oční problémy mají kapky očekávaný účinek, aplikace je snadná, bez vedlejších účinků.
na doporučení lékaře, fungují
zvlhčuje oči, snadná aplikace
nic, bez vedlejších účinků
Fungují
funguje, nikdy mne v oku neruší, pomáhá mi vždy na několik hodin se cítit dobře v oku
vyšší cena
Vynikající pro růžovku
Beru již dlouhodobě, jsem s nimi spokojená.
Pomáhá na tzv suché oko
kapky jsou šetrné k očím, negativa nemám
Používám již dlouho na doporučení očařky...
Používám již dlouho na doporučení - před tím byly "umělé slzy" k použití jen 4 týdny po otevření a po par letech používání mi udělaly trochu neplechu, tyto kapičky jsou možná cenově na vyšší úrovni, ale jsem maximálně spokojená, 1 kaápnutí vydrží a s klidem je mohu pouzivat 3-4 měsíce (déle při mé spotřebě nevydrží, možná jen výjimečně)
Jsem spokojená,rychlé dodání.
Tyto kapky jsou skvělé pro alergiky se syndromem suchých očí,splňují obojí.Aplikují se velice snadno,vedlejší účinky jsem nezaznamenala žádné.
Beru kapky uz 14 let. A jsem spokojena s nimi.
Dobrý den prima dik
Po operaci šedého zákalu trpím syndromem suchého oka a tyto kapky - umělé slzy mi vyhovuji
Se zbožím jsem spokojená a určitě si zase objednám
doporučeno v rámci očního onemocnění lékařem
snadnost aplikace, k očím jsou šetrné
snadnost aplikace
Na doporučení očního lékaře
Užívám pravidelně ráno a večer.Jsou příjemné, zklidňující.
doporučuji ..pokud jsou oči jako by jste v nich měli písek a nebo když jsou oči unavené ..