Recenze URSAPHARM Dual Intense 10 ml

Oční kapky (2 mg hyaluronátu sodného a 20 mg ectoinu v 1 ml). K intenzivnímu léčebnému zvlhčení suchých očí a stabilizaci slzného filmu - utišuje zánětlivé projevy jako jsou svědění a pálení očí. Sterilní roztok bez fosfátů a bez konzervačních látek.

hana.zovinova24. března 2026

jsou supr

LaBella23. března 2026

vyhoda obchodu - cena pri viacerych kupovanych produktoch

vyborne zvlhcuje oci a je prirodny, doteraz som pouzivala iba Hylo gel, aj ten je vyborny...

znova75122. března 2026

Podle me jedine co je autenticke je obal

Nemaji efekt

lenkachov19. března 2026

Tyto kapky jsou nejúčinnější pro mé suché oči, používám dlouhodobě, pomáhají mi i s problémem cysty v oku

behounkova.vera18. března 2026

Mohou se použít několikrát za den.

vojteska.vankova18. března 2026

vliv dobrý, aplikace pokud máte zdravé prsty tak jde, bez vedlejších účinků, zlepšení mně nenapadá

oladankova16. března 2026

Používám opakovaně, doporučeno lékařem.

Registrovaný uživatel1. března 2026

S výrobkem mám dlouhodobé zkušenosti.Velká podpora v pylové sezóně.Pro mě je důležité,že je bez konzervantů.

Vysoká cena.Musím stále sledovat eshopy.

Výrobek mohu jen doporučit.

irenasen1. března 2026

Kapky užívám nepravidelně několik let a jsem s nimi velice spokojená. Uklidní oči a projasní vidění. Aplikace snadná a bez problémů. Vedlejší účinky jsem nezaznamenala žádné.

V lékárně AVE jsou kapky cenově výhodné. Doručení objednávek rychlé, občas i nějaká výhoda pro klienty.

milena.anna26. února 2026

- Intenzivní a dlouhotrvající zvlhčení: Kapky obsahují 0,2 % hyaluronátu sodného ve vysoké viskozitě, díky čemuž skvěle přilnou k oku a vytvářejí stabilní lubrikační film s dlouhodobým účinkem. - Duální účinek - hydratace + ochrana proti zánětu" Součástí složení je 2 % ectoin, který: -chrání povrch oka, -stabilizuje slzný film, -zmírňuje zánětlivé příznaky jako je pálení, svědění či zarudnutí. -Ochrana proti nadměrnému odpařování slz Ectoin posiluje lipidovou vrstvu slzného filmu, čímž snižuje odpařování a pomáhá při evaporativní suchosti oka. -Bez konzervantů a fosfátů Kapky jsou zcela preservative-free i phosphate-free, což snižuje riziko podráždění, a jsou vhodné i pro dlouhodobé používání. -Vysoká hygiena a bezpečnost - systém COMOD® Patentovaný dávkovací systém: -brání kontaminaci, -umožňuje přesné dávkování min. 300 kapek z jedné lahvičky, -zaručuje použitelnost až 6 měsíců po otevření -Dlouhá doba působení - méně časté kapání Vyšší viskozita znamená, že kapky zůstávají na oku déle, a tím snižují počet aplikací denně

Kapky Hylo Dual Intense nejsou vhodné při nošení kontaktních čoček.

vera7. února 2026

Používám opakovaně jsem s nimi velmi spokojena

LibenaNemcova5. února 2026

Mám produkt krátkou dobu, snad pomůže

Helena31. ledna 2026

Používám na radu lékaře. Příjemný

capkovaevzenie22. ledna 2026

Pomohly mi . Nepálí mně oči a neslzím

Registrovaný uživatel22. ledna 2026

Zatial najlepsie kvapky na suche oci.

Privitala by som kvapky, ktore by mali este dlhsi ucinok.

iveta73019. ledna 2026

Kapky užívám dlouho a jsou pro mě nejlepší.

mariekamelie16. ledna 2026

Oční kapky mě doporučil lékař a jsem s nimi spokojena.

Nejdou

yvonal5. prosince 2025

Krásně se aplikuji,ani kapka na zmar. Ihned úleva na delší dobu. Nejlepší na suché oko.

holanova.j20. listopadu 2025

Jsou to nejlepši kapky, používám už delší dobu

Vyšší cena

Registrovaný uživatel20. listopadu 2025