Recenze Uriage Gyn-Phy Refreshing Gel Intimate Hygiene osvěžující gel

Přípravek Uriage Gyn-Phy Refreshing Gel Intimate Hygiene zajišťuje jemnou a šetrnou každodenní péči intimním partiím těla. Jemně myje citlivé partie těla a redukuje podráždění a zarudnutí. Gel dodává dlouhodobý pocit svěžesti a je určený pro všechny typy pokožky.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 10 recenzí pomocí Seznam AI

Uriage Gyn-Phy Refreshing Gel je podle recenzí velmi dobře snášen i citlivou pokožkou, zklidňuje podráždění a záněty a dlouhodobě udržuje pocit čistoty. Uživatelky oceňují jeho jemnou texturu a slabou parfemaci, přičemž balení vydrží při použití dlouho. Produkt se jeví jako vhodný pro pravidelné používání.

• Nedráždí citlivou pokožku

I na citlivou pokožku.

Matylda21. února 2026

Používám delší dubu spokojenost

Trenz221. září 2025

Používám již několik let a jsem spokojená

Zrzi7. září 2025

Jemný gel.

Zatím nevím. Snad jen balení v tubě.

Jemný gel bez parfemace. Nedráždí.

michaelakotrsova22. prosince 2024

Super, dlouho vydrží

Registrovaný uživatel1. září 2023

dlouhodobá spokojenost při užívání vhodný při problémech

Registrovaný uživatel21. prosince 2022

Příjemná vůně, která drží i přes den Jemná zklidňující textura Praktické balení Důvěryhodná značka Dobrá cena

Registrovaný uživatel12. prosince 2022

Velká spokojenost, kupuji pravidelně.

Registrovaný uživatel1. prosince 2022

Nedráždí citlivou kůži! Nemáte pocit pnutí Mate pocit čistoty Slabá parfemace Stačí ho málo Používá ho i muž:)

Jsem dost citlivá, moje pokožka často reaguje podrážděně na spousta látek v kosmetice a obzvlášt po mýdlech na intim partie a nějakých gelech se mi spouštěly dole silné výtoky, měla jsem ji bolestivě oteklou, nepříjemně svědila. No záněty se tvořily jak o život. Pak jsem po delším hledání na netu našla tento gel, který jsem dle popisu hledala. Všechny problémy do 3 dnů ustaly, spodek se zklidnil. Příjemně a slabě voní, takže to je další +. Už používám 2 roky jen tento a netroufám si ho změnit.

Registrovaný uživatel3. února 2022

Používám dlouhodobě, nedráždí. Již dlouho bez žádných ženských problémů, i když dříve jsem na ně trpěla. Balení vydrží opravdu dlouho, u umytí stačí troška.

Balení vydrží opravdu dlouho.