Čistící gel Recenze Uriage D.S. Regulating Foaming Gel 150 ml

Recenze Uriage D.S. Regulating Foaming Gel 150 ml

Velmi jemný mycí gel šetrně odstraňuje nečistoty, čistí pleť a zanechává ji vláčnou a zklidněnou. Je vhodný jak na obličej, tak na pokožku celého těla včetně pokožky vlasové zvláště pak té, která má sklony ke tvorbě lupů.

atevid25. listopadu 2025

Super čistí.

johnny.filip29. srpna 2025

Pouzivam na jemnou pokozku hlavy - je to kvalitni a funguje

Koby5. června 2025

S tímto produktem jsem spokojená.

Registrovaný uživatel16. května 2025

Používám dlouho, je to přesně to co potřebuji, jsem velmi spokojená

Uhlir Miroslav15. května 2025

Objevila se mi nahle infekcni plisen na noze, mezi prsty a na prstech, kdy se mi delaly az nalite puchyrky.. Chodil jsem na kozni. Po dlouhem leceni a vyleceni mi lekarnik doporucil, abych pouzival na myti nohou Urigade DS Gel 150 ml, ktery upravuje pH na spravnou hodnotu, aby nebyla kysela , a tim padem se netvorily kvasinky. Pouzivam ho uz dlouhodobe kazdy den vecer pri koupani a mam zatim klid. Pred timto pouzivanim se mi kazdorocne, nekdy i dvakrat do roka plisen vracela.

Musi se cas od casu hledat na internetu prijatelna cena. Zatim, co ma nektera lekarna tento produkt klidne i za 430 Kc, nedavno jsem ho koupil na e-schopu jedne firmy za 185 Kc. Asi tak.

Co k tomu rict. Velmi dobry pripravek, na ktery nedam dopustit.

Lendanaaa9. května 2025

- jemný i na velmi citlivou pleť - zklidňující učinky - plní svou funkci

Mám na pleti Rosaceu, tudíž extrémně reaktivní pleť. Vyzkoušela jsem mnoho gelů, čsticich pěn, včetně korejské kosmetiky a vždy se objevila menší nebo velká reakce. Tento čistící gel doporučila slečna mému muži na seboreu ve vlasech a já ho vyzkoušela na svou pleť a jsem nadšená. Kdykoli se mi objeví nepříjemné štípání, pálení nebo reakce na pleti, vždy po použití gelu a krému se stejně řady, dojde k okamžitému zklidnění. Doporučuji všem, kdo má citlivou pleť.

vilmastepanova1. října 2024

plní, co slibuje, přestalo svědění

maximálně vyhovuje

milcakovarikova14. února 2024

Na doporučení mé kadeřnice používám a mohu jen doporučit .

Registrovaný uživatel20. srpna 2023

popravdě asi nic

Neshledal jsem na tomto produktu nic jiného než na běžném sprchovém gelu za 1/3ceny

Registrovaný uživatel30. listopadu 2022

používám už nějakou delší dobu jako šampón a je to jediný přípravek, po kterém nemám lupy. Už jsem vyzkoušel snad všechny dostupné zaručené s..čky!

Registrovaný uživatel15. října 2022

Skvělý produkt pro seboroickou pleť. Vhodný pro každodenní použití.

Registrovaný uživatel5. září 2022

Je to kvalitní produkt na lupenku vždy pomůže