Elektrokoloběžka Recenze Urbis UX2 150 W bílá

Recenze Urbis UX2 150 W bílá

Elektrokoloběžka Urbis UX2 je určena především pro dětské uživatele. Její maximální nosnost je 50 kg, což odpovídá průměrné hmotnosti dítěte, koloběžka je vyrobena v bílé barvě a její design je možné dále upravit pomocí přiložených samolepek. Jedná se o městský typ koloběžky s klasickým stylem. Koloběžka je vybavena 6 palcovými koly z gumy, která jsou neodpružená.

krugerz8628. září 2024

Pěkný, všechno dobře

Registrovaný uživatel15. září 2024

Docela robustní konstrukce, celkově je tichá, syn velmi rychle přišel na to jak se ovládá.

Šmechtá zadní kolečko o konstrukci, buď vadný kus, nebo špatné zpracování, budeme reklamovat!!!

Kdyby v našem případě nešmechtalo zadní kolečko, můžeme doporučit, doufejme, že jde o vadný kus a reklamace se rychle vyřeší.

Registrovaný uživatel17. srpna 2024

Krásná koloběžka se super vybavením.

Zadní kolečko není zcela vycentrované - v pořádku. Částečně drhne. Zkusili jsme trochu promazat - v opačném případě budeme kontaktovat prodejce.

Věřím, že bude vše v pořádku. Obchod tedy doporučuji.

silviamiskova6. června 2024

Presne to co sme cakali

tribby1120. prosince 2023

Super cena, vzhľad spracovanie a moznost si ju kreatívne personalizovad vďaka nalepkam

Obal mierne poskodeny rovnako ako niektoré nálepky, a nepripevnena nabíjačka v balení bola poškodená