Masážní přípravek Recenze Unixderma Ošetřující krém 250 ml

Recenze Unixderma Ošetřující krém 250 ml

Ochranný krém na pokožku intimní oblasti, která je vystavena působení agresivních látek a tlaku. Speciální voděodolná receptura vytváří film, chránící pokožku před přílišnou vlhkostí, opruzeninami a vyrážkami. Pohlcuje pachy a příjemně a svěže voní. Zdravotnický prostředek.

hanka.ostrava29. srpna 2025

krásně se roztírá,voní, pomáhá

Registrovaný uživatel17. listopadu 2022

Hezky voní, dobře se vstřebává, pokožka je dobré hydratovaná.

Registrovaný uživatel20. dubna 2022

Již mám prověřený. Hodí se na namáhanou pokožku při inkontinenci i ošetření po kožních nemocech. Používám denně.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2021

Perfektní,dobře se roztírá,chrání pokožku proti opruzeni

Registrovaný uživatel18. července 2021

Po dobu co ho používám na ošetřování maminky tak nemá žádný problém s opruzením. Takže jsme obě spokojené a používám ho něco přes rok.

Registrovaný uživatel16. ledna 2021

Je šetrný, a jsem s ním velmi spokojená. Používá ho moje maminka, já o ni pečuji T.S.

Registrovaný uživatel9. ledna 2020

Chtěla jsem vyzkoušet novou ošetřovatelskou kosmetiku.

Krém používám několikrát denně při ošetřování kůže u imobilního člena naší rodiny. Zatím jsem docela spokojená.

Registrovaný uživatel5. září 2019

jemný, lehce roztíratelný což je supr u podrážděné pokožky, dobře vstřebatelný a hlavně funguje zklidní a ošetří a krásně voní,vynikající při inkontinenci ale i jako prevence pokožky v záhybech která v těhto vedrech trpí spocením a zapářkou

opravdu funkční krém který na 100% plní co má a navíc voní, vřele doporučuji.