Recenze Unihertz Tank 2

Mobilnímu telefonu Unihertz Tank 2 poskytuje výkon osmijádrový procesor MediaTek Helio G99 pracující na frekvenci 2,2 GHz. Ten zajistí plynulý chod operačního systému Android 13. Zobrazení má na starost 6,79" IPS displej s rozlišením 2460 x 1080 px a obnovovací frekvencí 120 Hz. Energií telefon zásobuje baterie o kapacitě 15500 mAh.

David Kalousek7. října 2024

Projektor fajný,baterie Luxus

Není vodotěsný!!!Nateklo mi do něj a přestal mi fungovat zadní foťák

Už bych ho nekoupil!!!

Registrovaný uživatel20. července 2024

Výdrž baterie.Projektor.Dostatečná paměť. Rychlost je solidní. Čistý Android. Skvěle fotografie i videa.Spoustu funkcí, které jsem ještě ani nestihnul vyzkoušet všechny. Odolnost. I přes větší tloušťku se drží dobře v ruce. Rychlost nabíjení. Výkonný nabíjecí adaptér v balení.

Větší hmotnost, s kterou jsem počítal. Ale je pochopitelná. Trochu jsem se trápil s tím, než jsem přišel na to jak ovládat displej, protože chybí klasická spodní lišta, kde je čtvereček, kolečko a šipka.Ale v pohodě a záleží na zvyku. Trochu mrzí, že není český návod.

Mám co jsem chtěl a nelituji a snad nebudu. Jsem spokojen.

Varianta 256 GB černý
tkvplus25. dubna 2024

velmi nekvalitní rozmazany obraz projektoru

Varianta 256 GB černý