paráda za tu cenu

paráda za tu cenu
dobrý poměr cena - výkon
Už třetí notebook Umax, který jsem koupil
Pracuje, jak má
Nesplnila se předpověď prodavače, že ze čtyř koupených se čtyři vrátili na záruku
Jednoznačně cena 6490 Kč
Výborný obraz
Veliký touchpad
Numerická klávesnice
Trochu malá paměť, jen 128GB
Velmi nešikovně umístěný napájecí konektor
Jen dva USB
Asi tuším, proč měli tolik reklamací - po zapnutí to hlásilo chybu Windows. Zjevně je Windows jen jaksi předinstalovaný, nikoliv nainstalovaný a je třeba instalaci dokončit - jedno kliknutí myši. Pracuje bezvadně, jako ostatní dva, co jsem koupil před tím. Za cenu 6490 Kč bezkonkurenční. Jistě to není na hraní náročných her, ale na běžné použití, jako je internet, videa, i stříhání videa atd, naprosto dostačující. Jediná chyba je, že nabíjecí konektor není umístěn na kraji, ale až za USB slotem. Nabíjecí konektor má tvar L, takže zakrývá tento USB port, čímž je tento port v podstatě nepoužitelný. Ano, lze do něj zasunout flashdisk, ale pak musí konektor směřovat nahoru a napájecí kabel pak obkličuje zasunutou flashku, čímž na ni tlačí a namáhá ji na ohyb v konektoru. Prostě idiotské řešení. Lze přikoupit SSD disk až 512GB za rozumnou cenu, což ale neřeším, protože noťas je pro moji 77 letou matku, tak to stačí. Za ty prachy je to fakt super, neváhejte, vřele doporučuji!
dobrý poměr cena/výkon
naprostý šmejd
používání denně 3-4hodiny.
malý , rychlý, spolehlivýpro bě
plně vyhovuje
Kvalita za dobrou cenu. Rychlé dodání.
Lehký, dobra grafika
Dobrý notebook za dobrou cenu pro nenáročného uživatele
Cena/výkon OK
Zdravím vás a děkuji za službu.