Katastrofa. Po třech dnech totálně na odpis. Nepripoji k WiFi a hlavně se něco totálně podělalo v tzv. mozku. Odešel. Teď čekám na vyjádření zda vrátí peníze. Rozhodně nedoporučuji.

Přišel nefunkční kus, peníze ale vrátili
samozřejmě cena
poněkud obtížnější zálohování OS
pro běžné používání - internet, sociální sítě ap. plně vyhovuje.
cena
možnost druhého hd
Na běžnou agendu stačí.
Za ty prašule OK. Doporučuji !
Na běžnou práci bohatě postačí
levný
Žádný,minutová hvězda nejde
Horší zkušenosti s ničím jiným jsem neměl,a ještě horší přístup ze strany servisu jsem nezažil.podle mě vadný kus ale nikoho to nezajímá.
Píšou že je (Cenově dostupný a naprosto dostačující pro běžného uživatele, dobrý displej, slušná výdrž. Rychlý start.)Vydržel 4 dny,pouze dvě nabití než umřel.servis napsal vyjádření- koroze na portu USB.Marne hledám v ložnici vodopád nebo jak by se dostala vlhkost do přístroje.Ani po 4 dnech používání se nevytvoří koroze.Proste šunt....
zakoupený produkt v prosinci 2022 nejde předán k reklamaci
nekvalitní provedení konstrukce
chybový software
Nejhorší notebook, který jsem zažil. Vážně se nevyplatí šetřit. Tyto notebooky jsme měli doma 3, každý se nezávisle na sobě začal asi po měsíci rozpadat - rozlepil se displej, zavírací panty popraskaly a vyhřezly dráty ze vnitřku. Vedle toho Windows několikrát zkolaboval a bylo nutné jej odnést do servisu. Vřele NEDOPORUČUJI. Raději si připlaťte za známější značku, která má alespoň nějakou záruku kvality.
pro běžné používání vyhovující
Malý, šikovný
Na psaní a YouTube stačí
Je to kšunt. Ale za 5tis dítěti do školy musí stačit.
Nelze hodnotit
Nelze hodnotit
Po prvním vybití už nešel zapnout čekáme na reklamaci
Poměr cena/výkon
Citlivost touchpadu
Ideální pro základní domácí použití (MS Office, emaily, internet)
Po třech dnech přestal fungovat
Všechno je vynikající, tj. cena, vzhled, velikost, funkce.
Problém byl s připojením k internetu, musel být použit kabel.
Kompaktní , dostačující , krásný
Je to již druhý notebooke od tohoto výrobce, mohl by mít větší paměť, ale se dá rozšířit.
Pro nenáročného uživatele naprosto dostačující, mohu jen doporučit.
mám krátce, tak je ještě brzy na hodnocení.