Notebook Recenze UMAX VisionBook 14Wr Plus (UMM230142)

Recenze UMAX VisionBook 14Wr Plus (UMM230142)

Notebook Umax VisionBook 14Wr Plus (UMM230142) ve svém provedení kombinuje prvky šedé a černé barvy. Elegantní zpracování designu s tenkým tělem ocení zejména ti, kteří rádi pracují, poslouchají hudbu, sledují filmy či videa i na cestách. S velikostí 14,1" si můžete toto zařízení s potřebným příslušenstvím uložit do zavazadla, nebo do praktické tašky a nezabere vám mnoho místa. Při zpracování…

lenkapodebradska173. června 2024

Lehký

Registrovaný uživatel31. srpna 2023

Fungoval dva dny a pak šel do kytek.

Registrovaný uživatel17. května 2023

2 hodiny fungoval dobre, ma vyborny display, slaby, ale dostacujici vykon, horsi nepresnou klavesnici, touchpad je take slabsi

po 3 hoidinach nesel vypnout po 1 dni sel i zapnout ale po dalsich 2 hodinach nesel zapnout prodejce Suntech se chova, jako nezodpovedne male dite. Kdyz jsem laptop vratil a nahlasil problem a byl ujisten, ze technikovi to reknou. Tak mi nauctovali cenu za uvedeni do puvodniho stavu a mou ohlasenou chybu nezapsali - takze mam smulu - ano duveruj, ale dokumentuj a zapisuj atd....

Skvely napad udelat slusny levny laptop za par korun, ale nepovedl se. Domnivam se ze je problem nekde v navrhu HW, tipuji ze se neco prehriva, nebo je neodladeny firmware. Velka skoda, kdyby to vyrobce doladil, byt i za cenu zvyseni ceny - byla by to revoluce v laptopech.

Registrovaný uživatel2. března 2023

Slabší zvuk

Poměr cena výkon v pohode

Registrovaný uživatel24. září 2022

Pekny, rychly

Registrovaný uživatel10. července 2022

Dobrá cena,rychlé připojení každý den,zdravím.......

Registrovaný uživatel1. července 2022

nízká cena

vzhledem k ceně nic

za málo peněz málo muziky, ale s tím jsem počítal

Registrovaný uživatel24. května 2022

Rozměry vyhovují, rychlost.

Malá základní paměť

Při dokoupení další paměti se i z tak malého stroje stává plnohodnotný pracant.

Registrovaný uživatel17. února 2022

Pomer cena výkon Pro studenta idealné

Registrovaný uživatel29. listopadu 2021

Zatím nevyzkoušeno

Registrovaný uživatel28. listopadu 2021

Cena - je levný. Velikost a váha - je celkem malý a lehký. Vzhledově hezký. Na první pohled dostačující výkon a další parametry.

Mizerná kvalita notebooku, ostatně jako všechny produkty od značky UMAX (téměř všichni zákazníci se v recenzích napříč internetem shodují, že jejich výrobky nejsou kvalitní a rychle odchází, nebo jsou vadné už od výroby (můj případ). Můj zakoupený kus jsem vrátil okamžitě po zakoupení zpět, protože po připojení napájecího zdroje začal notebook hlasitě pískat a nešlo se toho zbavit. Chybí konektor RJ-45 na připojení k internetu (přes wifi se mi též nepodařilo k internetu připojit (zřejmě vadný wifi adaptér). Nekvalitní klávesnice (navíc chybí některé důležité klávesy!) Tlačítka jdou hůře mačkat a vydávají nepříjemný zvuk. Nelze přidat další paměť RAM (4 GB jsou sice pro nenáročné uživatele pro začátek dostačující, ale do budoucna to bude určitě málo). Nikde v popisu tohoto produktu se výše zmíněné nedostatky nedočtete (např. chybějící konektor pro internetový kabel, chybějící slot pro přidání větší, či další RAM paměť atd). Záměrně to výrobce a dokonce ani prodejce neuvádí! Zjistíte to až Vám notebook dorazí domů. Dalších menších, či větších záporů je opravdu hodně, ale nebudu je už zmiňovat, protože už jsem s tímhle notebookem strávil hromadu času a práce, že mi to nestojí za to. S firmou UMAX už nechci mít nic společného.

Nenechte se zlákat nízkou cenou notebooku, která sice vypadá krásně, ale opravdu to za ty problémy nestojí. Určitě nechcete posílat notebook každou chvíli na reklamaci a čekat, jestli ji uznají, či ne. Nemluvě o tom, kdy Vám notebook vrátí a v jakém stavu. Zbytečná práce, čas a nervy. Doporučuji si připlatit a vzít raději dražší DELL, kde v případě jakéhokoli problému s notebookem přijede jejich technik hned druhý den až k Vám domů a vše opraví k Vaší spokojenosti (nic nemusíte balit, někam posílat a čekat na vyjádření).

Registrovaný uživatel10. listopadu 2021

Poměr cena výkon

Registrovaný uživatel18. října 2021

Full HD IPS display - výborný kvalita zpracování klávesnice Windows 10 Pro SSD slot

Bluetooth 4 - občas se kousá zdířka napájení - nedobře vyřešeno

Výborný notebook pro normální použití za 6300,-Kč