Lehký

Lehký
Fungoval dva dny a pak šel do kytek.
2 hodiny fungoval dobre, ma vyborny display, slaby, ale dostacujici vykon, horsi nepresnou klavesnici, touchpad je take slabsi
po 3 hoidinach nesel vypnout
po 1 dni sel i zapnout ale po dalsich 2 hodinach nesel zapnout
prodejce Suntech se chova, jako nezodpovedne male dite. Kdyz jsem laptop vratil a nahlasil problem a byl ujisten, ze technikovi to reknou. Tak mi nauctovali cenu za uvedeni do puvodniho stavu a mou ohlasenou chybu nezapsali - takze mam smulu - ano duveruj, ale dokumentuj a zapisuj atd....
Skvely napad udelat slusny levny laptop za par korun, ale nepovedl se. Domnivam se ze je problem nekde v navrhu HW, tipuji ze se neco prehriva, nebo je neodladeny firmware.
Velka skoda, kdyby to vyrobce doladil, byt i za cenu zvyseni ceny - byla by to revoluce v laptopech.
Slabší zvuk
Poměr cena výkon v pohode
Pekny, rychly
Dobrá cena,rychlé připojení každý den,zdravím.......
nízká cena
vzhledem k ceně nic
za málo peněz málo muziky, ale s tím jsem počítal
Rozměry vyhovují, rychlost.
Malá základní paměť
Při dokoupení další paměti se i z tak malého stroje stává plnohodnotný pracant.
Pomer cena výkon
Pro studenta idealné
Zatím nevyzkoušeno
Cena - je levný.
Velikost a váha - je celkem malý a lehký.
Vzhledově hezký.
Na první pohled dostačující výkon a další parametry.
Mizerná kvalita notebooku, ostatně jako všechny produkty od značky UMAX (téměř všichni zákazníci se v recenzích napříč internetem shodují, že jejich výrobky nejsou kvalitní a rychle odchází, nebo jsou vadné už od výroby (můj případ).
Můj zakoupený kus jsem vrátil okamžitě po zakoupení zpět, protože po připojení napájecího zdroje začal notebook hlasitě pískat a nešlo se toho zbavit.
Chybí konektor RJ-45 na připojení k internetu (přes wifi se mi též nepodařilo k internetu připojit (zřejmě vadný wifi adaptér).
Nekvalitní klávesnice (navíc chybí některé důležité klávesy!) Tlačítka jdou hůře mačkat a vydávají nepříjemný zvuk.
Nelze přidat další paměť RAM (4 GB jsou sice pro nenáročné uživatele pro začátek dostačující, ale do budoucna to bude určitě málo).
Nikde v popisu tohoto produktu se výše zmíněné nedostatky nedočtete (např. chybějící konektor pro internetový kabel, chybějící slot pro přidání větší, či další RAM paměť atd). Záměrně to výrobce a dokonce ani prodejce neuvádí! Zjistíte to až Vám notebook dorazí domů.
Dalších menších, či větších záporů je opravdu hodně, ale nebudu je už zmiňovat, protože už jsem s tímhle notebookem strávil hromadu času a práce, že mi to nestojí za to.
S firmou UMAX už nechci mít nic společného.
Nenechte se zlákat nízkou cenou notebooku, která sice vypadá krásně, ale opravdu to za ty problémy nestojí. Určitě nechcete posílat notebook každou chvíli na reklamaci a čekat, jestli ji uznají, či ne. Nemluvě o tom, kdy Vám notebook vrátí a v jakém stavu. Zbytečná práce, čas a nervy. Doporučuji si připlatit a vzít raději dražší DELL, kde v případě jakéhokoli problému s notebookem přijede jejich technik hned druhý den až k Vám domů a vše opraví k Vaší spokojenosti (nic nemusíte balit, někam posílat a čekat na vyjádření).
Poměr cena výkon
Full HD IPS display - výborný