Přesná střelba, překvapila razance střelby i výdrž na jednu co bombicku. Dobrá cena.

Rychlá příprava ke střelbě, slušný výkon. Stačí dodat laser míření a je s tím i velká zábava. Kdo má 3D tiskárnu, vyblbne se i při tvoření nejrůznějšího střeliva. Za mě super "hračka".
Jedno z nejpovedenějších ručních děl.
Zbraň jsem koupil víceméně ze zvědavosti. Po vyzkoušení jsem byl překvapen její účinností. Je jednoduchá, ovládá se intuitivně. Vysoko hodnotím rychlou přípravu ke střelbě úderem do bombičky s CO2.
Podle očekávání se nehodí pro zábavnou střelbu. Cena munice je pro tento účel přece jen příliš vysoká.
Podle mého názoru jde, při obraně života a majetku, o vhodnou alternativu k ostré střelné zbrani.
Výkon, rychlost aktivace k obraně pokud mám uvnitř bombicku, do vteřiny připraveno ke střelbě. (narazeni vzduchove bombicky těsně před střelbou).
Velký rozptyl střelby, dost i záleží na kvalitě a typu munice, nebezpecne odrazeni munice v uzavřeném prostoru.
Na obranou, neletální střelbu proti nezvanym hostům do určité vzdalenosti idealni. Ani si nechci představit jak to musí bolet. Rubbersteel projektilem.