Dostal jsem tip od kamaráda, který v čističce čistí karburátory zanesené palivy s biosložkou. Jsem s výrobkem velmi spokojen.

Mechanicky a výkon v pořádku. Brýle dávám na 180 s. Denně používám, po použití nechám uschnout, mám víc brýlí. Vodu (dávám i kapku Jaru) používám i týden. Někdy bývá voda ohřátá, někdy ne - taky dle doby zapnutí.
Plastový koš nepoužít při čistění brýlí, odebírá výkonu - jak výrobce i popisuje. Po čištění brýlí nutno hadříkem zlehka, snadno, rychle očistit jakési zbytky na skle.
***
Práce bez Ulstrasonic CDS-300:
Špatné bývalo čištění speciálním optickým hadříkem, třeba i s doporučenou
kapalinou - šmudlání nekonečné...
Používání příjemné.
Jednoduchá obsluha
Malá a výkonná
Na nějake náušnice bylo potřeba i mechanicky zasáhnout kartáček
Vyčistí středně černé stříbro.
Abych vyčistila kameny v prstenech aspoň tak, jako když je dám do myčky, musela jsem vyndat košík, dát tam jar a třikrát pustit na deset stupňů. Ani tak se prsteny kvalitně nevyčistily.
Brýle se nevyčistily vůbec.
Obrovské zklamání.
Naprosto nedoporučuji, vyhozené peníze.
Rozmery
Zboží splnilo mé očekávání. Zatím k němu nemám výhrady a funguje dobře. Velikost je optimální.
ticha, dostatecne prostorna, ovladani, aktivni chlazeni elektroniky
dostupna cisticka za dobrou cenu
Velikost ,spolehlivost .. v této cenové relaci bez kopírky pro domácí užití bezvadná .
Velmi slabý a nekvalitní..udělal jsem chybu že jsem to nevrátil do 14 dnú.
Diky obdelnikovemu tvaru cistice lze dosahnout efektivniho vyuziti objemu pracovni nadoby. V mem konkretnim pripade lze dobre ponorit snad vsechny bryle, treba i cyklisticke.
Pohodlna obsluha, je mozne nastavit az 10 minutove cisteni.
Je to cistic na mensi veci. Lepsi univerzalitu je mozne najit u cisticu s objemem nekolika litru a podstatne vyssi cenou.
Kvalitní ultrazvuková čistička, která dobře vypadá a má široké uplatnění. Od šperků, brýlí, holících planžet ... vše, co se do ní vleze :)
Čištění je omezeno velikostí vany, takže kdo chce koupit, dobře rozmyslet co v ní budete čistit.
Čistí opravdu kvalitně.