Ultrazvuková čistička Recenze Ultrasonic CD-7920

Recenze Ultrasonic CD-7920

Ultrazvuková čistička CD-7920 vyčistí vše od povrchových nečistot a to jen pomocí vody a vibrací, které vytváří ultrazvuk. Brýle, prstýnky, řetízky, hodinky - stačí jen vložit do vaničky nebo držáku, nalít vodu a přístroj již vše zařídí za vás. Tichý provoz, nízká spotřeba elektrické energie. Nastavitelný čas.

lubos12. července 2020

Brýle dokáže vyčistit opravdu velmi dobře.

Doporučuji, jedná se o levnější přístroj, ale je opravdu dobrý

Registrovaný uživatel14. dubna 2020

Moc pěkně vše vyčistí.

Registrovaný uživatel23. března 2020

Pracuje dle představ.

Registrovaný uživatel13. dubna 2019

Splnil mé očekávání. Spokojenost

Registrovaný uživatel13. ledna 2018

pro rodinu je šikovná velikost a je dostačující a všechny šperky jsou krásně vyčištěné

Registrovaný uživatel15. prosince 2017

velikost cena výkon

zatím jsem čistil karburátory a OK

Registrovaný uživatel5. září 2017

Modře svítí

Koupil jsem ji na čištění brýlí, ale jsou to vyhozené peníze. Čištění pouze vodou jak je inzerováno je holý nesmysl. Jak špinavé jsem je tam dal tak jsem je i vyndal. Když jsem zakoupil speciální čistící přípravek do ultrazvukových čističek tak se to mírně zlepšilo, ale po čistícím cyklu, který musí být minimálně pět minut, se brýle stejně musejí otřít utěrkou na optiku, protože při samovolném oschnutí zůstanou fleky. No a utěrkou na optiku, když na ně dýchnu, je vyčistím lépe a rychleji. Podotýkám že přístroj byl zkontrolován zda je funkční ! Ono se to bez odborné kontroly totiž těžko pozná. Čistička jen mírně vrní a pod určitým úhlem je vidět chvění kapaliny na povrchu..

Profesionální ultrazvukové čističky možná skutečně čistí. Toto jsou ale vyhozené peníze.

Registrovaný uživatel8. července 2017

byla velice dobrá reklama

rychlejší a kvalitnější je jako doposud čistit ručně

již jej nepoužívám