Pro milovníka Brna ...výborná !

Kniha Ulicemi Brna proti proudu času přináší bohatý obrazový i textový materiál, který umožňuje čtenářům seznámit se s historií města. Ačkoliv někteří recenzenti zmiňují občasnou politizaci a subjektivní hodnocení autora, kniha je celkově hodnocena jako výborná pro zájemce o Brno a jeho historii.
Pro milovníka Brna ...výborná !
Hodně posbíraného materiálu a fotografií. Líbí se mi, že se zabývá i historií lokality a blízkého okolí.
Autor často vyjadřuje své vlastní názry a hodnocení. Měl by být spíš nestranný.
Celkově se nám kniha velmi líbila. Hlavně kvůli spoustě starých fotografií a historických faktů.
Vynikající, jen mohu doporučit, text doplněn mnoha zajimavými fotografiemi.
Prostě vynikající.
Zajímavé podrobnosti, jinde vesměs dosud nepublikované.
Není jich mnoho - místy snad jen zbytečná politizace, působící jako pěst na oko.
Dobrá kniha, kterou lze doporučit všem milovníkům Brna a historie jeho městské dopravy zejména.
hodně obrázků
fotky nejsou zrovna velké
Hezké zavzpomínání
Krásná dobová fotodokumentace a kvalitní text. Člověk se snadno přenese do historie města, které zná důvěrně od dětství.
Moje hodnocení najdete na webu Dobrovský u příslušného titulu. Zdraví *I.Hamersky
Dala jsem ji taťkovi k narozeninám, jeho radost předčila očekávání. Celou noc si v ni četl. Maximálně nadšený.
Celkem dobře zpracováno, pomohlo mi to v orientaci o Brně.
V některých pasážích autor trochu neomaleně poukazuje na minulý režim.
V podstatě je publikace přijatelná, umožňuje porovnat staré Brno s novým.